Görüş Bildir
Haberler
İYİ Partili Çömez'den BAE'ye Sedat Peker Mektubu

İYİ Partili Çömez'den BAE'ye Sedat Peker Mektubu

Emre Ordu
24.12.2022 - 13:09 Son Güncelleme: 24.12.2022 - 15:52

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Turhan Çömez, Londra'daki Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Büyükelçiliği'ne gitti ve Sedat Peker'e uygulanan 'dijital tecridin' kaldırılmasını talep etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, beraberinde 2 avukatla birlikte Londra'da BAE Büyükelçiliği'ne giderek BAE Devlet Başkanı Halife bin Zayid El Nahyan'a bir mektup bıraktı.

Mektupta Sedat Peker'e uygulanan dijital tecritin kaldırılması talep  ettiklerini anlatan Çömez, 'Şüphesiz Sedat Peker, tartışmalı bir kişilik olsa da bugün vereceği bilgiler, Türkiye'de var olan birçok yolsuzluk, hukuksuzluk ve hatta rezillik diyebileceğimiz şeyleri ortaya çıkartabilmek için önemli' ifadelerini kullandı.

"Umarız Türkiye'de hukuk olması gerektiği gibi işler" 📹

Çömez, yanıtın olumlu olacağına inandığını söyleyerek, 'Umarız Türkiye'de hukuk olması gerektiği gibi işler ve Sedat Peker eğer kendisi ile ilgili davalarda hesap vermesi gereken şeyler varsa verir ya da hukukun gereği neyse o yapılır ama sahip olduğu bilgileri, Türkiye ve Türk devleti alır kullanır' dedi.

Peker "Dijital tecridin kaldırılması için muhalefet çaba sarf etmeli" demişti

Sedat Peker’in seçime iki ay kala yapacağını söylediği paylaşımları yapıp yapamayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor.

Üzerindeki dijital tecrit kalkmadan sosyal medya paylaşımları yapmasının mümkün olmadığını çevresindekilerine aktaran Peker’in, “Ölsem bile sözümü tutacağım ama tabi bunun için tecridin kalkması gerek. Bunun için muhalefetin çaba sarf etmesi gerek. Tecrit kalkarsa sözümü tutacağımı herkes görecek. Ölsem bile” dediği öğrenilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
8
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dede Aydin

inşallah bu görüntüler gerçek belgeler ile bu uyuyan halk uyanır ki kime neden oy verdiğini düşünür ama hükümet yalan dolan asılsız olduğunu komplo vs ... Devamını Gör

Trabuzeni

Uyansa şimdiye uyanırdı bu millet köle doğdu köle ölecek

Amon Ra

Belki de öldürülme ihtimaline karşı ifşa videolarını çoktan çekip kaydedip en yakınlarına dağıtmıştır

Pasif Kullanıcı

Vay be güzel ülkem demek bir suç örgütü liderinin açıklamalarına muhtaç kaldın öyle mi ? Vah vah