Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker’den Mesaj Var: ‘Ölsem Bile Sözümü Tutacağım’

Sedat Peker’den Mesaj Var: ‘Ölsem Bile Sözümü Tutacağım’

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, seçime 2 aya kala yapacağını söylediği açıklamalar merak ediliyor. BAE’de bulunan ve dijital tecrit altındaki Peker, yakın çevresine ne olursa olsun söz verdiği videoyu yayınlayacağını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakın çevresine konuştu

Yakın çevresine konuştu

Halk TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre; Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) bulunan ve ‘dijital tecrit’ altında olduğu belirtilen suç örgütü lideri Sedat Peker’in seçime iki ay kala yapacağını söylediği paylaşımları yapıp yapamayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peker’in yakınlarına yaptığı “Ölsem bile konuşacağım” açıklaması gündeme otururken suç örgütü liderinin yakın çevresine bu paylaşımları yapabilmesi için BAE'nin kendisine uyguladığı dijital tecridin kalkması gerektiğini vurguladığı bilgisi edinildi.

Üzerindeki dijital tecrit kalkmadan sosyal medya paylaşımları yapmasının mümkün olmadığını çevresindekilerine aktaran Peker’in, “Ölsem bile sözümü tutacağım ama tabi bunun için tecridin kalkması gerek. Bunun için muhalefetin çaba sarf etmesi gerek. Tecrit kalkarsa sözümü tutacağımı herkes görecek. Ölsem bile” dediği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
45
14
8
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dede Aydin

rezillikleri bilmeyen yok ama gerçek görüntüler ile ortaya da çıksa gerçek dahi olsa montaj yalan vs derler cunki bütün medya ellerinde hükümetin ama ge... Devamını Gör

Yigit Karabey

cekiyo kafayi , salliyor....sonra biri kes lan sesini fazla salladin diyo, hop mal gibi kaliyo!!!hala bu muptezelden medet umanlar var!!

burcu akkurt

senin gibi biri vardı bir mecrada sonra sedat abim canım abim affet benim büyüğümsün diye ağladı

gzzpp

Yani bilmedigimiz daha ne diyecek acaba adam? Merak ediyorum ama konusunca da sasirmayacagim biliyorum 🤣