Görüş Bildir
Haberler
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz Kimdir, Kaç Yaşında? Uğur Poyraz Hakkında Merak Edilenler

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz Kimdir, Kaç Yaşında? Uğur Poyraz Hakkında Merak Edilenler

Uğur Poyraz ismi arama motorlarında aratılmaya başlandı. Konuya ilişkin araştırmalarını sürdüren vatandaşlar tarafından Uğur Poyraz ismi gündeme geldi. Peki, Uğur Poyraz kimdir, kaç yaşında? sorularına yanıt arandı. İşte Uğur Poyraz'ın hayatına ilişkin merak edilen sorular ve yanıtları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatandaşlar tarafından İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'ın kim olduğu merak edildi.

Vatandaşlar tarafından  İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'ın kim olduğu merak edildi.

Uğur Poyraz Kimdir?

Uğur Poyraz Kimdir?

Uğur Poyraz, 4 Ekim 1977 tarihinde Emirdağ'da doğdu. Annesi Ayper Özbay, babası Şeyhmus Poyraz'dır. Poyraz, ilk, orta ve lise eğitimini Ankara Yükseliş Koleji’nde tamamladı. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Kamu Hukuku Anabilim dalında Anayasa Hukuku alanında yaptığı yüksek lisansını, 'Çıkar Amaçlı Suç Örgütlerinin Uyum Yasaları Çerçevesinde Anayasal Değerlendirilmesi' başlıklı teziyle 2005 yılında tamamladı.Poyraz, evli ve bir çocuk babasıdır.

Uğur Poyraz Kariyeri

Uğur Poyraz Kariyeri

Anayasa Hukuku dışında sınıraşan suçlar ve örgütlü suçlar konularında da uzman olan Poyraz; 21 yıldır hukuk firmasında avukatlık yapmaktadır. Eş zamanlı olarak İYİ Parti Genel Sekreteri görevini sürdürmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın