İYİ Parti’de ‘Mansur Yavaş’ İstifası: İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu İstifa Etti
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı destekleyen açıklamalarda bulunan ve İYİ Parti’nin Mansur Yavaş’ın karşısına aday çıkarmaması gerektiğini savunan İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu görevinden istifa etti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş tavrı ve açıklamaları nedeniyle Faruk Köylüoğlu’nun istifasını istemişti.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
İYİ Parti’de Mansur Yavaş nedeniyle istifa yaşandı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Partinin Ankara İl Başkanı olan Faruk Köylüoğlu, zaman zaman Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı destekleyen açıklamalarda bulunmuş, İYİ Parti’nin 2024’teki seçimlerde onun karşısına aday çıkarmaması gerektiğini savunmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Köylüoğlu’nun bu tavrı nedeniyle kendisinin istifasını istemişti.

Faruk Köylüoğlu, yazdığı bir mektup ile Ankara İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu: İşte Köylüoğlu’nun istifa mektubu:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2007 yılında başladı medya sektörü maceram, 2009 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı bölümünden mezun olunca daha da perçinlendi.
Türkiye’nin en büyük medya kuruluşlarında stajyer, editör, haber müdürü ve danışmanlık gibi görevler aldıktan sonra 2022 yılından bu yana Onedio’dayım.
‘Eşik bekçiliğidir’ diye ustalarımızdan öğrendiğimiz gazeteciliğin ‘etik’ değerlerine inanarak ve sadık kalarak Türkiye ve dünya gündemini en sıcak haliyle size iletmeye çalışıyorum.
Tüm içerikleri


Yorum Yazın