Görüş Bildir
Haberler
Ivana Sert Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Ivana Sert Şuan Ne İş Yapıyor?

Ivana Sert Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Ivana Sert Şuan Ne İş Yapıyor?

Elif Ateş
06.05.2022 - 23:11

2010 yılında SHOW TV'de yayınlanan Bugün Ne Giysem programı ile ünlenen Ivana Sert, hem güzelliği hem de zevkli giyim tarzı ile oldukça sevildi. Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz bir yüz olan Ivan Sert birçok televizyon programında bulundu. Sırbistan'da manken olarak bilinen ünlü, şimdi ise birçok iş ile uğraşıyor. Son günlerde gündemden düşmeye Ivana Sert'in hayatı ise oldukça merak ediliyor. Peki Ivana Sert kim, kaç yaşında, nereli? Ivana Sert şuan ne iş yapıyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ivana Sert Kimdir?

Ivana Sert Kimdir?

Sırbistan'ın Belgrad şehrinde doğan Ivana Sert, 25 Ekim 1979 yılında dünyaya geldi. Sırbistan'da düzenlenen Belgrad Güzeli yarışmasında birinci oldu. Daha sonra Miss Yugoslavya ve Miss Globe katıldı.

2020 yılında Türkiye'ye gelen Ivana Sert, 2004 yılında Yurdal Sert ile evlendi. Çiftin Kanyon Ateş Sert adında bir çocuğu bulunuyor. 2013 yılında Yurdal Sert'ten boşanan Ivana Sert, 2021 yılından beri Sezer Demirci ile evli.

Ivana Sert Şuan Ne İş Yapıyor?

Ivana Sert Şuan Ne İş Yapıyor?

Uzun yıllar bale, müzik eğitimi alsa da mankenlik üzerine kariyer yapmaya başladı. Ancak mankenliği bir süre sonra bıraktı. Günümüzde ise iş insanı olan Ivana Sert, moda tasarımcılığı ve stilistlik yapıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın