Görüş Bildir
Haberler
İtfaiye Haftası Mesajları: İtfaiye Haftası Ne Zaman Kutlanır?

İtfaiye Haftası Mesajları: İtfaiye Haftası Ne Zaman Kutlanır?

Yaz aylarında Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde çıkan orman yangınlardan büyük fedakarlıklar gösteren itfaiye erleri, yaptıkları kahramanlıklarla çok konuşulmuştu. İtfaiye, yangın söndürme işlemi ve bu işlemi yapan kuruluşa verilen genel addır. Yangın söndürmekle yükümlü personele itfaiyeci denir. Kökleri Antik Roma’ya kadar uzanan itfaiyenin Anadolu topraklarında kurulması ise 1714 yılına dayanmaktadır. Günümüzdeki itfaiyelerin kuruluşu ise 25 Ekim 1923 tarihinde olmuştur. İşte itfaiye haftası ile ilgili bilgiler ve itfaiye haftası mesajları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yangınlar, en acı kayıplara sebep olan olayların başında geliyor. İtfaiye ise yangınlarla mücadele etmemizdeki en önemli kozumuz. Yangınlarda en ön safta olan itfaiye erleri, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında itfaiye haftasını kutluyor. Her sene 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında İtfaiye Haftası olarak kutlanmaktadır. 306.yılını kutlamaya hazırlanan Itfaiye Teşkilatı, ülkemizin en önemli ve köklü kurumlarındandır.

İTFAİYE HAFTASI KUTLAMA MESAJLARI

Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakan, zor şartlarda gece gündüz demeden çalışan bütün itfaiye çalışanlarının İtfaiye Haftası’nı kutlar, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Başta yangın felaketi olmak üzere, deprem ve sel gibi birçok doğal afete karşı insanımızı ve tüm canlıları koruyup onlara siper olan tüm itfaiye çalışanlarımızın İtfaiye Haftası kutlu olsun.

Gece gündüz demeden vatandaşlarımızın canını ve malını kurtarmak adına, kendi canlarını hiçe sayarak büyük fedakârlık ile çalışan tüm İtfaiye Teşkilatımızın İtfaiye Haftası’nı kutluyoruz.

Bazı kahramanların pelerine ihtiyacı yoktur. İtfaiye teşkilatımızın İtfaiye Haftası kutlu olsun!

Canları pahasına, can kurtarmayı kendilerine görev edinmiş kahramanlarımızın, “İtfaiye Haftası’nı kutluyoruz.

Büyük bir özveri ve fedakârlıkla canları pahasına emek veren itfaiye teşkilatımızın İtfaiye Haftası kutlu olsun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın