İsviçre'de Olağanüstü Hal İlan Edildi: 8 Bin Asker Koronavirüse Karşı Mücadele Edecek
İsviçre'de Olağanüstü Hal İlan Edildi: 8 Bin Asker Koronavirüse Karşı Mücadele Edecek
İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'nın aktardığı habere göre, Federal hükümet, başkent Bern'de İsviçre Konfederasyon Başkanı Simonetta Sommaruga liderliğinde, Kovid-19'a yönelik alınan tedbirler ve kararlara ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Sommaruga, yaptığı açıklamada bu gece 00.00'dan itibaren ülkede olağanüstü hal ilan edildiğini duyurdu.
Ordu da salgınla mücadelede görev alacak

Olağanüstü hal kararı kapsamında 8 bin ordu mensubu salgınla mücadele çalışmalarına katılacak, hastane ve sağlık görevlilerine lojistik ve güvenlik hizmeti verecek.
Ayrıca, restoranlar ve eğlence yerleri kapatılacak, kamusal etkinlikler iptal edilecek. Benzin istasyonları, bankalar, tren istasyonları, postaneler, kamu idaresi ve oteller ise açık kalacak.
Sadece İsviçre vatandaşları ülkeye girebilecek

İçeriğin Devamı Aşağıda
İsviçre'de 2 bin 353 Kovid-19 vakası tespit edildi, 18 kişi yaşamını yitirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Yorum Yazın
en güzeli abi en başından sıkı tutacaksın olayı, bekleyip daha sonra önlem almak bir boka yaramıyor.
"Dışarı çıkmayın" uyarısını takmadan cinsel organları birbirine denk şekilde geziyorsa insanlar, gerekirse anladıkları dilden konuşacaksın kardeşim. Karar ge... Devamını Gör
Bizde olsa darbe yapılıyor sanarlar. 😂😂