Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da 37 Saniyede Banka Soygunu

İstanbul'da 37 Saniyede Banka Soygunu

FreiGeist
18.06.2015 - 15:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sultangazi'de ellerinde pompalı tüfek ve tabanca bulunan 3 kişi 37 saniyede bankayı soyup, 40 bin lira ile kayıplara karıştı.

Sultangazi'de bir banka şubesi silahlı 3 kişi tarafından soyuldu. Soygun Sultangazi, Habipler Eski Edirne Asfaltı'nda saat 09.45'te gerçekleşti. Bir otomobille banka şubesine gelen ve ellerinde pompalı tüfekle tabanca bulunan kar maskeli 3 kişi, güvenlik görevlisini silahla etkisiz hale getirdikten sonra kasalarda bulunan yaklaşık yaklaşık 40 bin TL parayı alarak kaçtı.

KOŞARAK GİRDİLER

Bu anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kar maskeli elleri silahlı 3 şüpheli koşarak banka şubesine giriyor. Bankaya girip çıkmaları 37 saniye süren soyguncular daha sonra hızla çıkıp kayıplara karışıyor.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bankanın etrafına şerit çekerek saatlerce inceleme yaptı; çalışanların ve müşterilerin bilgisine başvurdu. Bu arada ekipler araçla kaçan 3 kişiyi arama çalışması başlattı. Çalışmalara polis helikopteri de havadan destek verdi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0