Görüş Bildir
Haberler
İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman : "Arapların Başı Kesilmeli" dedi

İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman : "Arapların Başı Kesilmeli" dedi

bugünkü haberler1
09.03.2015 - 10:32 Son Güncelleme: 09.03.2015 - 12:15

İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman : "Arapların Başı Kesilmeli" dedi

Geçtiğimiz gün Ortadoğu,İsrail ve Arap ülkelerinin durumları hakkında açıklamalar yapan İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman çok sert açıklamalarda bulundu.Lieberman açıklamalarında Arapların başlarının kesilmesi gerektiğini söyledi.İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman sahibi olduğu partinin miting konuşmasında bu ağır ve çok sert açıklamalarına devam etti.Lieberman açıklamalarında 'İsrailli Araplardan bizim yanımızda duranlar her şeyi elde edecek ama bize karşı olanların başını baltayla kesmek lazım. Yoksa bu topraklarda İsrail diye bir şey kalmaz' dedi.

Açıklamalarında sadece Arapların başlarının kesilmesin söylemeyen Lieberman konuşmalarını aynı sertlikte sürdürdü.Lieberman'ın kendi parti mitinginde yaptığı konuşmasında önem açıklamaları şunlar:

'Nekbe günü Filistin bayrağı taşıyanlar buradan gitsinler. Ben onları Ebu Mazin'e (Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas) hibe etmeye hazırım. Bundan da büyük memnuniyet duyarım.Barışın iki ülke arasında sağlanması mümkün değil. Filistinliler barış istiyorsa bu, Arap ülkeleri, İsrail'deki Araplar ve Filistinlilerin ortak olacağı bölgesel bir barış olmalıdır.' dedi.

Kaynak: http://www.bugunkuhaberler.com/dunya/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0