Görüş Bildir
Haberler
İsmini Söyle, Karşı Cinste Neyi Çağrıştırdığını Söyleyelim!

etiket İsmini Söyle, Karşı Cinste Neyi Çağrıştırdığını Söyleyelim!

İsmin karşı cinste neyi çağrıştırıyor? Eğer merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. İlk olarak, isminin kaç heceden oluştuğunu söyler misin?

4. Şimdi de bize isminin ilk harfinin sesli mi yoksa sessiz mi olduğunu söyle bakalım.

5. Peki isminin 3. harfi bu harflerden biri mi?

5. Peki isminin 3. harfi bu harflerden biri mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Imm… Şimdi de ismininin kaç harften oluştuğunu söyler misin?

7. Peki isminin son harfi sesli mi yoksa sessiz mi?

8. Ve son olarak, sana ismini koyan kişi kim?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Arkadaşlığı!

Sen o kadar arkadaş canlısı bir insansın ki, karşı cins seninle muhabbet etmekten büyük keyif alıyor. Nedeni ise aslında çok basit. Kimseye kendini beğendirmeye çalışmıyorsun. İçinden geldiği gibi sohbet edebilmeyi, eğlenmeyi, karşındaki insanı mutlu etmeye çalışıyorsun. Hiç mi hiç kasılmıyorsun. Çünkü sen de karşındaki insana bu gözle bakıyorsun. Sen bu şekilde yaklaştığın için enerjiyi hissettiriyorsun. Eğer ki kendini beğendirmek gibi bir niyetin olsaydı bunu karşındaki insana bir şekilde hissettirirdin zaten ama sen bunu yapmıyorsun. Keyifli vakit geçirmek için içinden geldiği gibi davranıyorsun. E hal böyle olunca da karşındaki insan sana karşı içten bir sevgi besliyor. Bir arkadaş bir dost gibi kendini sana açıyor. Bu güveni ona hissettirdiğin için aslında sana bu şekilde yaklaşıyor. Bu çok değerli bir şey açıkcası. Belki de bundan dolayı çok güzel arkadaşlıklara sahipsin. İnsanlarla aranda bir rekabet yok. Gerek de yok! Sen en doğal halinle ve tüm samimiyetinle yaklaşarak zaten her zaman 1 - 0 önde başlıyorsun. Bu da seni gerçekten muhteşem bir arkadaş yapıyor. O yüzden genelde karşı cinste muhteşem bir arkadaşlığı çağrıştırıyorsun.

Çekiciliği!

Senin halin, tavrın, konuşmaların o kadar etkileyici farkında bile değilsin. Bunun nedeni doğallığından kaynaklanıyor. Ekstra bir çaba göstermeden olduğun halinle çok çekicisin ve bu karşı cinsi her zaman etkiliyor. Hani bazı insanlarda şeytan tüyü vardır derler ya heh işte sende de böyle bir şey var. Evet, kendine bakan bir insansın çünkü kendine değer veriyorsun. İnsan kendine değer verdiği zaman öz güveni yükseliyor. Ortamlarda kalitesini her zaman belli ediyor. Bir de her zaman mantık penceresinden baktığın için konuşmaların bile çok etkileyici olabiliyor. Tabii ki bu duygusuz bir insan olduğunu göstermiyor. Duygularını yerine, zamanına ve kişisine göre açabiliyorsun. İşte bu seni aslında biraz da gizemli yapıyor. Karşı cins bu gizemli yanını keşfetmek istiyor. Çünkü onu kendine çekiyorsun. Anlayacağın sen de inanılmaz bir aura var ve bu karşı cinsi çok etkiliyor. Seni çekici buluyor!

Samimiliği ve sempatikliği!

Sen o kadar içten ve doğal bir insansın ki karşı cinsi resmen kendine çekiyorsun. Senin yanındayken kendini her zaman huzurlu ve rahat hissediyor. Gereksiz kasıntılara girmeden rahatça konuşabiliyor. Bu da seni inanılmaz sempatik yapıyor. Hele o gülüşün yok mu resmen insanı kendine hayran bıraktırıyor. Cümleleri evirip çevirmeden olduğu gibi ortaya döküyorsun. Kimseden gizlin saklın yok. Rahatsın, özgürsün ve bunu çok seviyorsun. Kendini çok seviyorsun bir kere. Aman dış görünüşüm şöyle böyle diye insanlardan çekinmiyorsun. Olduğun gibisin ya! E sen böyle olunca karşındaki insan da seni hayran hayran izliyor. Herkesin kasıldığı, kendini beğendirdiği ortamlardan sıkılmış bir insan senin yanında rahat hissediyor. Daha ne olsun! Seninle birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alıyorlar. İçinde ne fitne var ne de fesatlık. Bazıları dertlerini tasalarını sana anlatmak istiyor çünkü o güveni insanlara vermişsin. Karşı cins sende bunu buluyor. İçindeki iyiliği ve güzelliği görebiliyorlar. İşte bu yüzden sen karşı cinste samimiliği ve sempatikliği çağrıştırıyorsun!

Zekiliği!

Sende bu zehir gibi kafa varken başka neyi çağrıştıracaktın ki? Mantığınla ön planda olmayı seven bir insansın. Bu kim olursa olsun değişmemiştir. Elbette sevdiğin insanların yanında duygularını paylaşıyorsun ama senin olayın farklı. Gereksiz düşüncelere takılmadan, olayların gerçekliğine odaklanıp sözlerinle insanı etkileyebiliyorsun. Aldığın kararların arkasında duran, güçlü bir insansın. Her zaman insanları çekip çeviren birisin. Gerek buluşmalar, gerek etkinlikler, gerek eğitimler... Bunların planlamasını da her zaman yaparsın. Ağzından hep mantık kokan sözcükler çıkar. Zaten espri yeteneğinle de insanları güldürmeyi her zaman başarıyorsun. Anlayacağın birçok insanın hayatında olması gereken birisin sen. Mükemmelsin! Karşı cins senin zekandan oldukça etkileniyor açıkcası. Gerçi etkilenmemek mümkün mü? Tabii ki değil! Kıvrak zekan sayesinde altından kalkamadığın hiçbir iş yok. İnsanların başına bir iş açıldığında ya da sorunla karşılaştıklarında ilk aradığı insan sen olursun. Doğru yolu gösterirsin. İşte böyle bir insansın. Zekisin ve bu seni çok çekici yapıyor. O yüzden karşı cinste çağrıştırdığın tek şey: zekilik!

Seksiliği!

Sen hem zekiliğinle hem sempatikliğinle hem de dış görünüşünle çekici bir insansın. Her yönün ayrı bir güzel açıkcası. Kendine bakan bir insansın ve dış görünüşüne de önem verenlerdensin. Mükemmeliyetçi bir kişilik olduğun için her zaman en iyisi olmak istersin. Bunu insanlar için değil kendin için yaparsın. Sanırım diğer insanlardan seni ayıran en büyük özelliğin de bu. Bir insanı sadece dış görünüşüyle seksi bulmayız. Zekası, tarzı, konuşması gibi birçok etken vardır. Sen bir bütün olarak karşı cinsi etkileyen bir insansın. Her halin çekici her halin etkileyici… O yüzden karşı cins seni seksi buluyor. İnsana “Ateş ediyor be!” dedirtiyorsun. Yani seni seksi yapan şey o kadar çok ki anlatamayız. Bazen bir gülüşün bazen bir bakışın yetiyor. İnsanları nasıl etkileyiceğini de çok iyi biliyorsun. Sende tam anlamıyla bir şeytan tüyü var. Sadece karşı cins değil tüm insanlık seni hayranlıkla izleyebilir. Her anlamda mükemmelsin ve bu seni çok özel yapıyor. İşte sen her halinle karşı cinste resmen seksiliği çağrıştırıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1262
507
247
175
123
121
80
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
maymunkokan

"Çekicilik" imiş. Admin bu kişinin ben olduğuma emin miyiz?

serhat akşahin

Bu sorularla nasıl bu sonuca vardığını ne olur söyle editör yalvarırım :( @ebruçiftçi

Pasif Kullanıcı

şöyle bir sonuca varıyolar. şahsi bilgilerini topluyorlar. duruma göre buna uygun olarak reklam çalışmalarında, tanıtımlarda bilgilerini kullanacaklar. çıkan... Devamını Gör

Tolga

testi çözmeye gerek ben biliyorum zaten....MALLIĞI :)