Görüş Bildir
Haberler
İşkencenin Detayları Ortaya Çıktı: Hamile Eşini Zincirleyip Tırnaklarını Söken Şahıs Tutuklandı

İşkencenin Detayları Ortaya Çıktı: Hamile Eşini Zincirleyip Tırnaklarını Söken Şahıs Tutuklandı

Ulaş
07.10.2020 - 21:10

28 yaşındaki İlyas Arık isimli şahıs dini nikahlı iki eşinden birine günlerce şiddet uyguladı. Şanlıurfa'da evin çatısına kurduğu barakada 40 günlük hamile Suriye uyruklu eşi Mırvet N.’ye günlerce işkence ettiği öğrenildi.

İlyas Arık, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akşemsettin Mahallesi'nde Mırvet N., eşi tarafından 5 gün boyunca şiddete maruz kaldı. Dini nikahlı eşi tarafından sopa ve zincirle dövülüp, kerpetenle tırnaklarını çekildiği belirlenen elleri bağlı olan hamile kadın, çığlıklarını duyan komşularının ihbarıyla bulundu. Evin çatısında yapılan barakada kanlar içerisinde bulunan kadının yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürerken, kendisine şiddet uygulayan İlyas Arık ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kendini 'Beni aldattı' sözleriyle savunmaya çalıştı...

Mahkeme tarafından tutuklandı.

Mahkeme tarafından tutuklandı.

Şanlıurfa’da imam nikahlı eşi Mirvet N.’yi oturdukları binanın çatısındaki yaptığı barakada zincirleyip günlerce işkence eden ve ayak tırnaklarını kerpetenle söken İlyas Arık, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
43
26
10
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

doğadaki hemen her erkek canlı süslü püslüdür, dişiye kendini beğendirmeye çalışır. bi de insanoğluna bakıyosun kelimeler yetersiz. en güzeli homo erectus'ta... Devamını Gör

imo teph

Resmi nikahlı değilsen eşin olmuyor yalnız. Şehirde yapınca farklı adlandırılan şey, kırsalda imam nikahı kisvesiyle yapılınca eş oluyor. Ayrıca bu insan erk... Devamını Gör

Elvan Demir

ben okurken dayanamıyorum o nasıl yapabilmis aklım almıyor 😰😡