Görüş Bildir
Haberler
İrem Derici Göğüs Dekolteli Pozuyla Yine Nefesleri Kesti!

İrem Derici Göğüs Dekolteli Pozuyla Yine Nefesleri Kesti!

GNS
14.11.2021 - 21:29

Her yaptığıyla olay olan İrem Derici yine gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımları, ilişkileri ve açıklamalarıyla sürekli adından bahsettiren İrem Derici ayna karşısında verdiği pozla nefesleri kesti. Sosyal medyayı aktif kullanan şarkıcı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İşte İrem Derici'nin göğüs dekolteli ayna pozu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden İrem Derici ayna karşısında verdiği pozla gündeme oturdu. Instagram hesabında 7,4 milyon takipçisi olan Derici'nin fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Paylaşımıyla Olay Oldu

Paylaşımıyla Olay Oldu

Cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Derici, sosyal medyayı da en aktif kullanan kullanıcıların başında geliyor. Yaptığı paylaşımlara binlerce beğeni gelen Derici, son olarak da ayna karşısında verdiği pozla adından söz ettirdi.

Bizim Fantezilerimiz Var

Bizim Fantezilerimiz Var

Güzel fiziği dikkat çeken Derici, göğüs dekolteli fotoğraf çekip paylaşımını da 'Masallara inanma ama bizim fantezilerimiz var' şeklinde not düştü.  Derici'nin cesur pozuna beğeni ve yorum yağdı. Başarılı şarkıcının paylaşımına 'Bizim kız elden gidiyor' tarzında yorumlar yapıldı.

İşte İrem Derici'nin Göğüs Dekolteli Ayna Paylaşımı

İşte İrem Derici'nin Göğüs Dekolteli Ayna Paylaşımı

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın