Görüş Bildir
Haberler
iPhone Yola 8MP Kamera ile Devam Edecek

iPhone Yola 8MP Kamera ile Devam Edecek

Deniz Gök
09.02.2015 - 19:42 Son Güncelleme: 31.05.2022 - 14:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple'ın iPhone serisi ünlü bir analistin iddiasına göre lens üreticilerinin hedefleri doğrultusunda 8 megapiksellik kameralar ile yoluna devam edecek.

Apple'ın akıllı telefonu i Phone serisi yoluna başarıyla devam ederken , şirket farklı adımlar atarak sadık müşteri kitlesini elinde tutmak için çabalıyor. Phablet geleneğine uyarak akıllı telefonlarından birini iPhone 6 Plus adıyla satışa sunan marka görünüşe göre iş kamera arayüzüne geldiğinde yakın gelecekte pek bir değişikliğe gitmeyecek.

Sektör analistlerinden biri olarak tanınan Jeff Pu , paylaştığı raporlarda sıradaki nesle ait iPhone'un ( iPhone 6s ya da iPhone 7 olabilir) bir kez daha 8 megapiksellik arka yüz kamera arayüzüyle geleceğini iddia ediyor. Henüz bir sonraki iPhone'u konuşmak için erken olsa da, şimdiden benzeri söylentiler ortaya çıkmaya başladı.

Pu'ya göre 8 megapiksellik kamera ile yola devam edilecek ve aynı zamanda boyutlarda yeni bir değişime daha gidilmeyecek . Kamera konusundaki sabit fikrin sebebi ise, Apple'ın en büyük lens tedarikçisi ile ilgiliymiş.

Tedarikçi Lagran'ın , çok sayıdaki rakip firmanın daha yüksek MP'li kameralara talebinin azalacağını öngörmesi sonucu Apple yoluna aynı şekilde devam diyecekmiş. Yine de megapiksel değerleri sabit kalsa da (Pu'ya göre) kameraların OIS gibi özelliklerinde değişimlere gidilebilinirmiş.

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/iphone-yola-8m...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cnsfrd

sekizden fazlasını naapıcanız ki. profesyonel olmayana tam bir harddisk israfı