Görüş Bildir
Haberler
İphone, İpad Veya İpod Touch‘Inızda Satın Alma İşlemini Engellemek İçin Sınırlamaları Kullanma

İphone, İpad Veya İpod Touch‘Inızda Satın Alma İşlemini Engellemek İçin Sınırlamaları Kullanma

MobilBeyin
26.08.2016 - 01:57

İphone, İpad Veya İpod Touch‘Inızda Satın Alma İşlemini Engellemek İçin Sınırlamaları Kullanma

iTunes Store hesabınızı yanlışlıkla meydana getirilen veya izinsiz satın alma işlemlerinden korumak için Sınırlamaları kullanma ile alakalı data edinin. Sınırlamaları açtıktan sonrasında satın alma işlemleri için parola kullanılmasını mecburi hale getirebilir, muayyen türde satın alma işlemlerini engelleyebilir veya satın alma işlemini tamamen etkisizleştirebilirsiniz.

Ayarlar > Genel > Sınırlamalar’a gidin.

2.Sınırlamaları Etkinleştir’e dokunun.

3.Kolay hatırlayabileceğiniz bir Sınırlama parolası seçin ve parolanızı onaylayın. Aygıtınızın kilidini açmak için kullandığınız paroladan değişik bir parola seçtiğinizden güvenilir olun.

Sınırlamaları Etkinleştir’e dokunduktan sonrasında aygıtınızda hangi işlemlere izin verildiğini görürsünüz. Yalnızca tatbik içi satın almaları engellemek için Uygulama İçi Satın Alma’yı kapatın. Satın alma işlemini tamamen etkisizleştirmek istiyorsanız iTunes Store, iBooks Store, App Store ve Uygulama İçi Satın Alma’yı kapatın.

Hesabınızdan ödeme yönteminizi kaldırarak da satın alma işlemlerini engelleyebilirsiniz.

Uygulama içi satın almaları engellemek veya satın alma işlemini tamamen etkisizleştirmek istemiyorsanız iTunes Store veya Apps Store’dan içerik indirmeden ilkin parola kullanılmasını mecburi kılabilirsiniz.

Evladınız 13 yaşından büyükse veya Öğrenciler için Apple Kimliği programı üstünden alınmış bir hesabı var ise çocuğunuzun iTunes Hediyeleri’ni kullanarak iTunes’tan alışveriş yapmasına izin vermek isteyebilirsiniz. Aile Paylaşımı’nı kullanıyorsanız çocuğunuzun Satın Almak İçin Sor ile satın alma işlemi başlatmasına izin verebilirsiniz.

iTunes Servisi yalnızca 13 yaşlarında veya daha büyük bireyler veya Öğrenciler İçin Apple Kimliği programı vasıtasıyla Apple Kimliği almış 13 yaş altı çocuklar için geçeridir. Evladınız 13 yaşından küçükse ve tahsil amaçlı bir Apple Kimliği yoksa Apple, çocuğunuzun hesabını kapatmak ve hesapla ilişkili bütün detayları silmek durumundadır.

Kaynak: https://www.webduzzi.com/2016/08/24/i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın