Görüş Bildir
Haberler
iPhone'da Rekor Beklentisi

iPhone'da Rekor Beklentisi

ATKN
25.11.2014 - 11:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

2014 yılı son çeyreğine yönelik analist tahminleri gelmeye başladı. Apple'ı yakından takip eden piyasa uzmanlarına göre, son çeyrekte iPhone satış adeti 70 milyonu aşacak.

2014 yılının son ayına girmek üzere olduğumuz şu günlerde, yılın son çeyreğine yönelik analist tahminleri de gelmeye başladı. Apple'ı yakından takip eden KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, Cupertino'lu şirketin yeni bir rekora yakın olduğunu düşünüyor.

71.5 milyon iPhone satılacak

Kuo'nun paylaştığı verilere göre, yurtdışında alışverişin en çok olduğu tatil sezonunu da kapsaya son çeyrekte 71.5 milyon iPhone satışı gerçekleşecek. Bu rakama iPhone 6, 6 Plus ve satıştaki diğer iPhone modelleri de dahil ancak satışların çok büyük bir çoğunluğunun iPhone 6 ve 6 Plus'tan gelmesi bekleniyor.

İlk çeyrekte düşecek

Analistin verdiği bu büyük rakama karşın 2015 yılının ilk çeyreğine yönelik uzak beklenti Apple'ın çeyrek başına standart iPhone satış çizgisine yaklaşacağı anlamına geliyor. Kuo'ya göre güçlü tatil çeyreği sonrasında, 2015 ilk çeyreğinde 49.4 milyon iPhone satışı gerçekleşecek. Bu rakam da 70 milyonlara ulaşacak tatil çeyreğinden oldukça iyi bir beklenti. Bakalım tahminler ne ölçüde gerçek olacak?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/iphoneda-rekor...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın