Görüş Bildir
Haberler
İphone 7'Nin Çerçevesiz Resimleri Yayınlandı

İphone 7'Nin Çerçevesiz Resimleri Yayınlandı

MobilBeyin
17.02.2016 - 02:06

İphone 7'Nin Çerçevesiz Resimleri Yayınlandı

Apple ‘ın yepyeni iPhone serisi eylülde geliyor. Fakat tanıtılmadan öncesinde sayısız konsepti internete düşen iPhone’ların bu sene beklenen sürümü iPhone 7 ‘nin çerçevesiz ve sıradışı tek görüntüye bürünmüş konsepti epeyce dikkat çekici.

Tasarımcı Eduardo Guerrero , iPhone 7 ‘ye ilişkin yepyeni konsept tasarımını paylaştı. ‘Benzer ebat, ek olarak büyük ekran’ sloganıyla paylaşılan konsept çalışmasında iPhone 7, çerçevesiz tek ekranla karşımıza çıkıyor.

Apple’ın dizayn olarak iPhone 6s ‘ten pek tek değişikliğe gitmeyeceği söylenen iPhone 7 İçin Apple fanlarının en yüksek talepleri, ekran çerçevesinin ek olarak az alanı kaplaması.

Bu hali yaptığı konsept çalışmasıyla kapsamlı kitlelere duyurmayı muvaffak olan Guerrero, hem de kablosuz şarj teknolojisinin de iPhone 7 ‘ye bir sürüm yakışacağını düşünmüş ki tasarımında bunun için da yer vermiş.

Ölçüleri 5.51 x 2.63 x 0.25 inç olacak şekilde tasarlanan iPhone 7, ekranın alt kısmında dijital bir Home tuşuna sahip.

Yeni 64-bit mimarili AX işlemci ve iOS 10 işletim sisteminin olduğu görülen iPhone 7’de, önceki modellerde olduğu gibi 16 / 64 ve 128 GB dahili hafıza seçenekleri bulunuyor.

Kaynak: https://www.webduzzi.com/2016/02/10/i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın