Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6 Fotoğrafları Türkiye Sokaklarında

iPhone 6 Fotoğrafları Türkiye Sokaklarında

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple, iPhone 6 ile çekilen fotoğrafları Türkiye sokaklarında kullanacak! Apple'ın global olarak başlattığı yeni iPhone 6 pazarlama kampanyasına Türkiye de dahil oldu.

Apple, bu hafta itibari ile iPhone 6 için yeni bir global pazarlama kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında dünyadaki en popüler iPhone 6 ile çekilen fotoğraflardan oluşan bir dünya galerisi oluşturuldu. 

Türkiye de bu yaratıcı çalışmaların billboardlarda kullanıldığı dünyadaki sayılı ülkelerden biri oldu. iPhone 6 ile çekildi

iPhone’un fotoğraf çekme alışkanlıklarımız üzerinde yarattığı köklü değişiklik ve cep telefonu ile fotoğraf çekme kültürünün oluşmasında oynadığı bütünleyici rolün onuruna ortaya çıkan bir kampanya olarak dikkat çekiyor.

Apple, iPhone 6 kullanıcılarının yaratıcılıklarını kutlamak ve dünyaüzerindeki şehir sokaklarına ilham katmak amacıyla global kampanyasında kullandığı billboard ve print reklam alanlarını iPhone 6 kullanıcılarının fotoğrafları ile süsledi.  

‘iPhone 6 ile çekildi’ kampanyası dahilinde 77 farklı fotoğrafçının çektiği fotoğraflardan oluşan ‘Dünya Galerisi’  70 farklı şehirde ve 24 farklı ülkede yayınlanacak.

Bu galerinin ilgi çekici diğer bir özelliği de sadece çekilen fotoğrafları göstermekten öte bu fotoğrafların hikayesini, duygusunu aktarması ve ayrıca fotoğrafların düzenlenmesinde kullanılan uygulamalarla da ilgili bilgi vermesi olacak.

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/iphone-6-fotog...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0