Görüş Bildir
Haberler
İos 9.0.2 Güncellemesi Geldi – İos 9.0.2 Nasıl Yüklenir?

İos 9.0.2 Güncellemesi Geldi – İos 9.0.2 Nasıl Yüklenir?

MobilBeyin
17.02.2016 - 02:06

İos 9.0.2 Güncellemesi Geldi – İos 9.0.2 Nasıl Yüklenir?

Akıllı telefon sektörünün en önemli firmalarından olan Apple, geçtiğimiz haftalarda düzenlemiş olduğu etkinlikte yeni model iPhone telefonlarıyla birlikte yeni işletim sistemi İOS 9’un da tanıtımını yapmıştı. Sonrasında İOS 9, tüm kullanıcılara ulaşmıştı. Ancak kısa süre sonra bazı sorunlardan dolayı İOS 9.0.1 güncellemesi yayınlanarak bu sorunların giderilmesi amaçlandı.

İOS 9.0.1 güncellemesi, tam olarak sorunlara çözüm getiremedi ve bazı iPhone, iPad ve iPod modellerinde bu sorunlar görülmeye devam etti. Apple çalışanları bu sefer de elini çabuk tuttu ve bugün itibariyle İOS 9.0.2 güncellemesini kullanıcılarıyla buluşturdu.

İOS 9.0.2 İle Gelen Yenilikler

Güncellemede dikkat çeken özelliklerden biri, bazı iPhone modellerinde görülen ‘Hücresel Veri’ kullanımını açma kapama ayarı ile ilgili sorunu çözüme kavuşturdu. Yine bazı kullanıcılarda görülen iMessage etkinleştirmesini engelleyen sorun da ortadan kaldırıldı. Yedekleme işlemi yaparken iCloud yedeklemesinin kesintiye uğraması sorunu ortadan kaldırıldı. Telefona bildirim geldiğinde ekranın yanlış yöne dönmesine neden olan sorun ortadan kaldırıldı. Son olarak podcast’lerin kararlılığı da artırıldı.

İOS 9.0.2’den Yararlanacak Cihazlar

İOS’un yeni güncellemesinden; iPhone 4s, 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini, İpad Mini 2, iPad Mini 3, İpad Mini 4 ve son olarak iPod Touch 5 modelleri yararlanabilecek.

İOS 9.0.2 Güncellemesi Nasıl Yüklenir?

İOS 9.0.2 güncellemesini cihazınıza yüklemek için sırasıyla Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümlerini seçerek iPhone ya da iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. iTunes üzerinden güncelleme yapacak olanlar ise cihazını PC’ye bağlayıp ‘Güncellemeleri Denetle’ demesi yeterlidir.

Kaynak: https://www.webduzzi.com/2015/09/30/i...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın