Görüş Bildir
Haberler
Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur? Geçici Olarak Hesap Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur? Geçici Olarak Hesap Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

Türkiye'de sosyal medya kullanım oranı gün geçtikçe artıyor. Kişisel hesapların kendilerine özgü paylaşımların yapıldığı Instagram uygulaması kullanıcıları zaman zaman hesap dondurma, yeni hesap açma gibi başlıklara yöneliyor. Bu durumda hesabını geçici olarak kapatmak veya dondurmak isteyen kişiler neler yapmalı? İşte aşama aşama instagram hesabı dondurma işlemi...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Instagram hesabını dondurmak isteyen kullanıcılar ''help.instagram'' adresine yönelse de aşama aşama okuyup uygulamayı daha çok tercih ediyor. Kullanıcı instagram adresine dondurma işleminden en az 30 gün içerisinde tekrar giriş yaparsanız hesabınız bıraktığınız yerden devam eder. Ancak kullanıcı kararlı ise dondurmak için o zaman şifre ve kullanıcı ile giriş yapmamalıdır. Peki Instagram hesabı nasıl dondurulur?

Instagram Hesabını Geçici Olarak Kapatmak

Instagram Hesabını Geçici Olarak Kapatmak
  • İnstagram.com'a bir mobil tarayıcıdan veya bilgisayardan giriş yapın. Instagram hesabınızı Instagram uygulamasının içinden geçici olarak kapatamazsınız.

  • Sağ üst kısımdaki simgesine dokunun veya tıklayın ve “Profili Düzenle”yi seçin.

  • Ekranda aşağıya inin, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak “kapat”a dokunun veya tıklayın.

  • “Hesabını neden kapatıyorsun?” Sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden bir sebep seçtiğinizde görünür.

  • Hesabı Geçici Olarak Kapat'a dokunun veya tıklayın.

  • Bu aşamalar bittikten sonra tekrar açmak isterseniz kullanıcı adı ve şifre ile hesabınıza giriş yaparak aktif hale getirebilirsiniz. 

  • Instagram Hesabı Gecici Olarak Dondurma

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın