Görüş Bildir
Haberler
İnsanların Küçükken Seks Hakkında Sahip Olduğu Bu Yanlış Fikirler Sizi Kahkahalara Boğacak!

İnsanların Küçükken Seks Hakkında Sahip Olduğu Bu Yanlış Fikirler Sizi Kahkahalara Boğacak!

bathsheba
21.09.2018 - 09:55

Neredeyse herkes büyürken cinsel ilişki hakkında birçok şeyi merak eder ama soramaz. Belirli bir yaşa kadar sizi leyleklerin getirdiğine bile inanmış olabilirsiniz, üzülmeyin yalnız değilsiniz. Sizler için huffingtonpost'dan derlediğimiz bu içerikte, küçükken seks hakkında sahip olduğumuz yanlış ve bir o kadar da komik bilgiler var. Buyurun...

Kaynak: https://www.huffingtonpost.com/entry/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Ellerimi kullanarak göğüslerimi büyütebileceğime inanıyordum."

'Küçükken eğer her gün 20 kere göğüslerime baskı yapıp çekersem, geceleri göğüslerimin büyüyeceğine inanıyordum. Göğüslerimin anneminkiler gibi olması için yaklaşık iki yıl boyunca denedim ama olmadı...' (Shea Curry)

2. "Seks duşta ve çıplak olmaktır..."

'Ben çocukken, arkadaşımın abisi bize seksin duşta çıplak bir şekilde öpüşmek olduğunu söylemişti. Bu bilgiyi nereden edindi, ya da neden duş bu işin önemli bir kısmıydı bilmiyorum ama ben bir adım daha yakın olabilmek için küvet kullanmayı bırakıp sadece duş almaya başlamıştım.' (Dan Perlman)

3. "Bebekleri leylekler getirir..."

'Ailem beni leyleklerin getirdiğini söylemişti. Ve ben onlara ilkokula kadar inandım...' (Julie Krafchick)

4. "Hamile kalmak için bir erkek ile jakuziye girmeniz yeterli olacaktır..."

'Eğer bir erkekle aynı anda jakuzide bulunursam hamile kalacağımı düşünüyordum. Seks yapmaya veya öpüşmeye gerek yok. Oturmanız yeterli. Hiçbir erkekle tek başıma jakuziye girmedim, nedenini biliyorsunuz.' (Ebony Kenney)

5. "Sarı renkteki enerji içeceklerinin penis şeklini değiştireceğine inanıyordum..."

'Ortaokuldayken etrafta bir dedikodu dolanıyordu. Eğer enerji içeceklerinin sarı renkte olanından içerseniz penisiniz büzüşür ve küçülürdü. Bu beni o kadar korkuttu ki uzun bir süre içemedim. Bugün bile doğru olabileceğine ihtimal veriyorum.' (David Drake)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Seks sessiz yapılan bir aktivitedir..."

'Ben küçükken, ailem yalnız kalabilmek için bana eğlenceli etkinlikler bulmaya çalışırdı. Sonunda kapalı yatak odası kapılarının ardında ne yaptıklarını çözdüm ve hiçbir ses gelmediğini fark ettim. Bu yüzden seks yapmanın sessiz bir şey olduğuna inandım. İlk cinsel ilişkimde yaşadığım şaşkınlığı bir düşünür müsünüz?' (Nathan Timmel)

7. "Cinsel ilişki sırasında kadınlar saten gecelikler giyer..."

'Hasta olup okula gidemediğim zaman evde pembe diziler izliyordum ve bu dizilerde kadınlar seks yaparken saten gecelikler giyiyordu. Yıllar sonra, seks yaparken tamamen çıplak olunduğunu öğrendiğim zaman yıkıldım!' (Kate Cartia)

8. "Eğer karşınızdakine nazik davranırsanız hamile kalmaz..."

'Yaklaşık 13 yaşındayken, İtalyan komşumuz Fabio bana ve arkadaşlarıma, eğer bir kadınla çok sert bir cinsel ilişki yaşarsak, onu hamile bırakabileceğimizi söylemişti. Biliyorum, bunun doğru olma ihtimali yok ama olası kazaları yaşamak istemediğim için ilk defa cinsel ilişkiye gireceğim zaman kibar olmaya karar vermiştim. Tabii ki bu kibar tavırlarım çok uzun sürmedi...' (Anthony Bonazzo)

9. "Seks yapmak, kıyafetlerinizin kirlenmesi demektir..."

'Biraz seks düşkünü olduğum fakat bu konuda hiçbir fikre sahip olmadığım birkaç yılım oldu. Temiz kıyafetlerin kirlenmesi fikri beni yükseltiyordu çünkü o zamanlar bu benim için bir tabuydu.' (David Drake)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
169
52
36
24
22
16
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Google seks yazınca onedio çıkıyor 😂

Türk Kızı

Wowowowowowow haram

Elif Uvak

libidosu varmış gibi gösterenler geldi aklıma :)