Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Milkshake Gibi Bir Tat Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Milkshake Gibi Bir Tat Bırakıyorsun?

İnsanların üstünde nasıl bir etki bırakıyor, onları hangi milkshake gibi etkiliyorsun? 

Bu ilginç testle bunun cevabını öğreneceksin! 😄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! "O olmadan asla yaşayamam" dediğin şey nedir?

2. Güzel özellikleri düşünerek sevdiğin kişinin nasıl biri olması seni daha çok mutlu eder/ediyor?

3. Sır tutma konusunda nasıl birisin?

4. Televizyonda en çok bunlardan hangisini izliyorsun?

5. Peki ya, senin en iyi özelliğin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi dünya mutfağı senin damak tadına uygun?

7. Bu insan tiplerinden hangisi seni çileden çıkarır?

8. Son olarak; bu görsele 5 saniye boyunca bak ve aklında kalanı söyle bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çikolatalı Milkshake!

Çikolatalı Milkshake!

Sen insanların üstünde çikolatalı milkshake gibi bir etki bırakıyorsun. Arkadaşların ve ailen arasında süper kahraman olarak bilinirsin onlara tıpkı bir çikolatanın sıcaklığı gibi sıkıca sarılırsın. Yardımseversin, iyilik yapmak sende bir adet olmuş. Çevrendekilerin stresini azaltmak senin için çocuk oyuncağı. Bu yüzden insanlar her zaman seni yanlarında isterler.

Şeftalili Milkshake!

Şeftalili Milkshake!

Sen insanların üstünde şeftalili milkshake gibi bir etki bırakıyorsun. Bazı insanlar şeftaliye nasıl mesafeli bakıyorsa sana da öyle bakanlar var. Ama bu tamamen seni kıskandıkları için. Şeftali gibi yumuşak ve tatlısın. Arkadaş canlısısın, sıcakkanlısın. Olduğun gibisin işte, aslında herkesin de olması gerektiği gibi. Bu yüzden hayatındaki insanlar seni her zaman sayıp, seviyorlar.

Ananaslı Milkshake!

Ananaslı Milkshake!

Sen insanların üstünde ananaslı milkshake gibi bir etki bırakıyorsun. Her yerde bulunmayan tropikal ananas gibi senin gibiler de nadir bulunur. Oldukça sevimli ve sempatik birisin. Bu özelliğin insanların seni kolayca sevmesine sebep oluyor. Yılanı deliğinden çıkaran tatlı dil sende var. Her şarta uyum sağlayabilecek, her zorluğa göğüs gerebilecek yapın sayesinde insanların bir numaralı dostu olursun.

Portakallı Milkshake!

Portakallı Milkshake!

Sen insanların üstünde portakallı milkshake gibi bir etki bırakıyorsun. Enerjiksin, hızlısın ve asla miskin değilsin. Mutlusun sen mutlu. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, yani senden bir parça tüm hastalıklara iyi gelir. Sen, tam bir sırdaş, tam bir dostsun. İnsanın seninle konuştuğu, dertleştiği, vakit geçirdiği zaman üzerine bir rahatlama geliyor.

Çilekli Milkshake!

Çilekli Milkshake!

Sen insanların üstünde çilekli milkshake gibi bir etki bırakıyorsun. Senin tutkuyla dolu bir ruhun var. Çevrendeki insanlara tutkuyla bağlanıyorsun. Etrafındakiler de çok iyi bilir ki, senin tutkundan, kararlığından, isteğinden hiçbir şey kaçamaz. Bu yüzden de seninle her yola çıkarlar. Onlara hem kol kanat gerip hem de onların amaçlarına ulaşmasına yardımcı olursun.

Muzlu Milkshake!

Muzlu Milkshake!

Sen insanların üstünde muzlu milkshake gibi bir etki bırakıyorsun. Daima pozitif ve mutlu olmaya çalışırsın. Çünkü sen zaten böyle bir insansın; daima neşeli, gülümser ve pozitifsin. Sendeki bu güzel enerjiyi de etrafına dağıtmayı o kadar güzel beceriyorsun ki, girdiğin ortama güneş gibi doğuyorsun resmen. Senin ruhunda, hayatında kötümserliğe, karanlıklara yer yok asla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
433
273
95
38
19
10
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Çikolatalı Milkshake

Gizem Yenikler

Ananaslı Milkshake! Sen insanların üstünde ananaslı milkshake gibi bir etki bırakıyorsun. Her yerde bulunmayan tropikal ananas gibi senin gibiler de nadir b... Devamını Gör

Yaren Ermiş

Çikolatalı Milkshake!