Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Mevsim Gibi Etki Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi Mevsim Gibi Etki Bırakıyorsun?

Penny
11.01.2021 - 19:00

Hazırsan başlayalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senin en sevdiğin mevsim hangisi?

2. İnsanlarla tanışmak senin için kolay mıdır?

3. Hangi burç grubuyla iyi anlaşıyorsun?

4. Karantina döneminde oldukça popüler olan bu dizilerden hangisini izledin ya da izlemek istersin? Birden fazlasını izlediysen en beğendiğini seçebilirsin.

5. Bu yıl yaz tatili yaptın mı?

5. Bu yıl yaz tatili yaptın mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Elinde olsa bu alanlardan hangisinde başarılı olmak isterdin?

7. Son olarak henüz başındayken soralım; 2021'den umutlu musun?

7. Son olarak henüz başındayken soralım; 2021'den umutlu musun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İLKBAHAR!

İLKBAHAR!

Sen insanlarda kesinlikle 'ilkbahar' gibi bir etki bırakıyorsun. Oldukça sıcakkanlı ve neşeli bir yapın var ama biraz çekingensin. İnsanlara yaklaşman zaman alıyor. Bunu istiyorsun ama rahatlıkla yapamıyorsun. Tek başına olmayı, kendini dinlemeyi çok seviyorsun. İstediğin an çevrendekilerden soyutlanmak istiyorsun. Öyle zamanlar geliyor ki kimseye görmek hiçbir şey duymak istemiyorsun. Doğanın her bir parçasına adeta aşıksın. Kendini bunlara adamışsın. Bitmek bilmeyen neşenin kaynağı da bu. Mutlu olduğun şeyler bu kadar basit ve kolay ulaşılabilir çünkü. Mutluluğu yükseklerde aramıyorsun. Peki bunu nasıl yapıyorsun?

YAZ!

YAZ!

Sen insanlarda kesinlikle 'yaz' gibi bir etki bırakıyorsun. Senin bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjin var. Bu enerjin insanlara da kolaylıkla geçiyor. İnsanlar sadece senin yanında olduklarında bile enerjileri yerine geliyor. Hiç kimseye ve hiçbir şeye karşı ön yargın yok. Hayatına giren her şeyi gönül rahatlığıyla kucaklıyorsun. Elbette kötü şeyler de yaşıyorsun ama bunların moralini bozmasına asla izin vermiyorsun. Bunlara tecrübe diyorsun ve kısa sürede toparlanarak önüne bakıyorsun. Hayatın kısa ve tek olduğunun farkındasın. Bu yüzden her şeyin kıymetini fazlasıyla biliyorsun. Ne diyelim enerjine sağlık.

SONBAHAR!

SONBAHAR!

Sen insanlarda kesinlikle 'sonbahar' gibi bir etki bırakıyorsun. Oldukça gizemli bir yapın var. İnsanlar seni kolay kolay çözemiyorlar. Bir yandan da seni tanımak istiyorlar. Çünkü enerjinle insanları kendine çekiyorsun. Gizemli olmayı sen de seviyorsun. Bunun için özellikle bir şey yapmıyorsun ama bunu kullanıyorsun. İnsanlara hiçbir zaman kendini tam olarak açmıyorsun. Çünkü bunu yaparsan başına nelerin gelebileceğini çok iyi biliyorsun. Bu durum insanları bazen korkutup senden uzaklaştırsa da sen bundan rahatsız olmuyorsun. Çünkü sen istediğin kişilere kendini sevdirmeyi bilirsin.

KIŞ!

KIŞ!

Sen insanlarda kesinlikle 'kış' gibi bir etki bırakıyorsun. Senin insanlara karşı net duvarların var ve sen istemediğin sürece kimse bu duvarları aşamaz. Bu duvarları da durduk yere örmemişsin. İnsanlara karşı güvenin oldukça azalmış. Sen ne kadar iyi niyetli yaklaşsan da aynı karşılığı görememişsin. Bu da seni oldukça yıpratmış. Zaten hayatın zorluklarıyla uğraşırken bir de başka insanların saçmalıklarıyla uğraşmak istemiyorsun. Fakat sevdiklerine karşı da son derece hassas ve fedakarsın. Onlar için yapamayacağın hiçbir şey yok. Sevdiğin herkesi kanatların altına almak istiyorsun. Kendini biraz fazla mı yoruyorsun?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
356
174
50
32
19
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

KIŞ!Sen insanlarda kesinlikle 'kış' gibi bir etki bırakıyorsun. Senin insanlara karşı net duvarların var ve sen istemediğin sürece kimse bu duvarları aşamaz.... Devamını Gör