Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi İçki Gibi Etki Bırakıyorsun?

etiket İnsanlarda Hangi İçki Gibi Etki Bırakıyorsun?

Ebru Çiftçi
04.10.2018 - 17:07 Son Güncelleme: 05.10.2018 - 17:59

İnsanlarda hangi içki gibi etki bırakıyorsun? Bunu öğrenmek için; 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, arkadaşlarla katıldığın bir partide bunlardan hangisi gibisin?

4. Peki sabah kahvaltısını genelde nasıl yaparsın?

5. Bu deliliklerden hangisini yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir günlüğüne bu ünlülerden hangisiyle rakı masasında olmak isterdin?

7. Ve son olarak, hayatının aşkına buradan bir şeyler söyle bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Bira" gibi etki bırakıyorsun!

Canım sen o kadar güzel bir insansın ki anlatılmaz yaşanır. Birayı sevmeyen çok az insan var şu hayatta. İnsanın her anında içebileceği ve içtikçe kafasını güzelleştiren bir içki bu. Sen de insanlarda tıpkı böyle bir etki bırakıyorsun. İnsanlar sana dışarıdan baktığında soğuk bir insan olduğunu düşünüyor. Ama tanıdıkça, zaman geçtikçe senin içindeki o muhteşem insanı fark ediyorlar. Biranın kimseye zararı olmadığı gibi senin de kimseye zararın yok. Bu hayatta seni sevmeyen çok ama çok az insan var. İşte tam da bu yüzden insanlarda bira gibi bir etki bırakıyorsun.

"Rakı" gibi etki bırakıyorsun!

"Rakı" gibi etki bırakıyorsun!

Dertlerin masaya döküldüğü, insanın kendini apaçık ortaya döktüğü anların baş tacıdır rakı. İçtikçe güzelleştiren, insanı geçmişine götüren ve bütün dünyayı ayaklarının altındaymış gibi hissettiren rakı gibisin aynı. İnsanlar seninle konuşmaktan çok keyif alıyorlar. Aynı zamanda onlara ayrı bir güven veriyorsun. Nasıl olduğunu sen de anlamıyorsun. Çünkü senin doğanda var bu. Dinlemek senin işin. Karşındaki insanı daima dinlersin ve yol gösterirsin. Seninle geçirilen vakit o kadar değerlidir ki, taaa eski arkadaşların bile seninle buluşmak isterler. İşte tam da bu yüzden insanlarda rakı gibi bir etki bırakıyorsun.

"Şarap" gibi etki bırakıyorsun!

"Şarap" gibi etki bırakıyorsun!

Ah be tatlım resmen insanların başını döndürüyorsun! Bir şarap misali zaman geçtikçe daha da güzelleşiyorsun. Karşındaki insanı etkilemekte resmen bir numarasın. Bir kere duygusal bir insansın ve insanların duygularına değer veriyorsun. Özellikle aşk konularında o kadar iyisin ki karşı tarafa nasıl davranacağını çok iyi biliyorsun. Bunun için taktik falan gerekmiyor. O senin doğal halin be canım. Aşkın içkisi olan şarap gibi insanları kendine hayran bırakan, ortamın en ruhani insanı olabilirsin. İnsanlar senin bu romantizmini fark ediyorlar ve çok seviyorlar. O yüzden insanlarda tıpkı bir şarap gibi etki bırakıyorsun.

"Viski" gibi etki bırakıyorsun!

"Viski" gibi etki bırakıyorsun!

Viski, entelektüel insanların işidir. Öyle herkes içemez, çünkü herkesin kaldırabileceği bir içki değildir. İnsanı yavaş yavaş etkisi altına alan, içtikçe o sıcaklığı hissettiren ve hayatın zevkini çıkartan bir şey viski. Tıpkı senin gibi! Öyle her insanla konuşmazsın mesela. Çünkü senin bir çizgin vardır. O çizgiyi kimse aşamaz. Ancak sen buna izin verirsin. Öyle elini kolunu sallayan senin alanına müdahale edemez. Sert bir üslubun var ama bir o kadar da naif bir ruha sahipsin. Bunu sadece seni tanıyanlar bilir.

"Tekila" gibi etki bırakıyorsun!

"Tekila" gibi etki bırakıyorsun!

Tekila partilerin, eğlencelerin vazgeçilmezi! Öyle kafaya tek bir dikmeyle etkisini anlayamayacağın ama ilerledikçe insanı kendinden geçiren bir etkisi vardır. Tıpkı senin gibi! İnsanlar sana doyamıyor. Konuştukça konuşası, eğlendikçe eğlenesi geliyor. Onlara o kadar iyi geliyorsun ki, bir an bile yanlarından ayrılmanı istemiyorlar. Hem ağırbaşlılığın hem de bu eğlenceli yanınla insanlarda adeta tekila gibi etki bırakıyorsun be!

"Vodka" gibi etki bırakıyorsun!

Vodka gerçek tutkuluların içkisidir! İçlerinde delilik olanların, gerçek kahramanların aşık olduğu bir içecektir.. Öyle herkes cesaret edemez. Ama sen o kadar cesaretli ve öz güvenli bir insansın ki, hiçbir şey seni tutamaz. Resmen kanında delilik var be! Buna zapt edebilmek kimsenin harcı değil. Etrafındaki insanlar senin bu deliliğine hayran kalıyorlar. Onların cesaret edip yapamadığı birçok şeyi sen gözün kapalı yapabiliyorsun. İşte tam da bu yüzden insanlarda vodka gibi bir etki bırakıyorsun.

"Şampanya" gibi etki bırakıyorsun!

"Şampanya" gibi etki bırakıyorsun!

Şampanya denilince akla ilk gelen şey insanların büyük bir sevinçle bir şeyleri kutlamak geliyor. Şampanyanın verdiği heyecanın insanların gözlerine yansıması ve gülen suratlar. Daha çok mistik duygulara sahip insanların tercihidir şampanya. Senin gibi nadide bir parça. Sen de etrafındaki insanlardan o kadar farklısın ki, seni anlamaları biraz zaman alır. İçindeki heyecanı, duyguyu aslında herkes göremez. Ama görmek isteyenler olacaktır ki, onlar seni tanıdıkça şaşkına dönecekler. Çünkü ruhunda inanılmaz bir kişilik yatıyor. Bunu görebilen insanda inanılmaz bir etki bırakıyorsun. Tıpkı bir şampanya gibi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
357
173
76
19
15
12
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miown

5. soruda, "paraşütten atlamak" nasıl oluyor acaba :D

Pasif Kullanıcı

aynen "paraşütten" atlarsan düşersin "paraşütle" atlamak lazım

Giordano Bruno

paraşüt’ten atlarsak, ölmez miyiz?

Ender Deniz

Ah be tatlım resmen insanların başını döndürüyorsun! Bir şarap misali zaman geçtikçe daha da güzelleşiyorsun. Karşındaki insanı etkilemekte resmen bir numara... Devamını Gör