Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Senin Hangi Özelliğine Düşüyor?

etiket İnsanlar Senin Hangi Özelliğine Düşüyor?

Bakalım bu insanlar senin hangi özelliğine düşüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyle bakalım.

2. Yaşını da seç.

3. Şu an hayatının en temel amacı bunlardan hangisi olabilir?

4. Vücudunda en sevdiğin kısım bunlardan hangisi peki?

5. Partnerinde aradığın en önemli özellik hangisi desek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanlardan hangi özelliğin sayesinde iltifat duyduğunu söyle bize!

7. Son olarak, sen insanların senden etkilenebileceğini düşünüyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Komikliğine düşüyorlar!

Sen gerçekten o kadar komik o kadar eğlencelisin ki! İnsanların senin yanından bir an bile ayrılmak istememesine hiç şaşırmamalı. O kocaman gülümsemenle etrafındakilere o kadar güzel pozitif enerji yayıyorsun ki. Daima ortamların aranan yüzüsün ayrıca sen. Hatta öyle ki, ortamdan gelen kahkaha sesine göre insanlar senin orada olup olmadığını anlayabiliyorlar. Sen komik olmak için asla kasmıyorsun ayrıca, senin doğanda var bu. Doğal bir mizah anlayışın var. Bazıları seni çok kıskanıyorlar yalnız bizden söylemesi, ee zaten bu kadar eğlenceli ve herkes tarafından sevilen birini kıskanmamak elde mi?

Asiliğine düşüyorlar!

Asiliğine düşüyorlar!

Seni görür görmez insanların fark ettiği şey kesinlikle senin asiliğin! Sen kuralları asla takmayan, otoriteye her daim karşı çıkan ve kafasına estiği gibi yaşayan bir insansın. Kimse seni bir şeyi yapmaya zorlayamaz. İstemiyorsan yapmazsın asla, konu kapanmıştır. Ayrıca sen çok aykırı bir insansın ve kendine güvenin de son derece yüksek. Giydiğin kıyafetler ya da söylediğin sözler yüzünden kim ne der diye asla düşünmüyorsun çünkü bu senin umurunda değil. Sen böyle istiyorsun ve o şekilde yaşıyorsun. Zaten doğrusu da bu olmalı, herkes nasıl istiyorsa öyle yaşamalı!

Sıra dışılığına düşüyorlar!

Sen gerçekten acayip bir insansın. Senin kendi dünyan var kafanın içinde ve sen hep orada yaşıyorsun. Bu dünyada değilsin yani sen. Bu dünyayı reddediyor ve kendi kurduğun kendi kurallarının olduğu kendi dünyanda yaşamayı tercih ediyorsun. Bu yüzden de insanlar seni çoğu zaman anlamakta zorlanıyorlar. Ama sen busun işte. Bunu neden yaptığına gelecek olursak; sen bu dünyadaki çirkinlikleri ve kötülükleri görmek istemediğin için reddediyorsun hepsini. Bu yüzden bazı insanlar seni bazen saf olarak görebilirler. Ama aldırma onlara, bunun aksine çoğu insan seni bu şekilde olduğun için, sen olduğun için çok seviyor!

Girişkenliğine düşüyorlar!

Girişkenliğine düşüyorlar!

İnsanların senin hakkında fark ettikleri ilk şey tartışmasız senin ne kadar girişken bir insan olduğun. Bir kere çok yaratıcı ve pratiksin. Bu sayede de yapamayacağın beceremeyeceğin iş yok senin. Dahası, altından kalkamayacağın hiçbir zorluk da yok. Ayrıca çok sosyalsin, müthiş bir iletişim becerin var. Daha da detaya girmek gerekirse senin kendine has bir düşünce tarzın var, birçok insanın göremediği ayrıntıları görüyor ve o şekilde ele alıyorsun her şeyi. Hepimizden çok daha değişik bir frekanstasın yani sen, bu yüzden de başarı senin için kaçınılmaz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
265
83
81
79
17
16
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın