Görüş Bildir
Haberler
İnsan Sarraflığına Giriş 101: Bir İnsanın Güvenilmez Olduğunu Gösteren Hal ve Hareketler Listesi

İnsan Sarraflığına Giriş 101: Bir İnsanın Güvenilmez Olduğunu Gösteren Hal ve Hareketler Listesi

15.08.2020 - 15:50

Bazen çok küçük detaylar karşınızdaki kişi hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir. Peki insanların hangi hal ve hareketleri güvenilmez olduğunu belli eder? Buyurun listemize…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ortam adamı olması

1. Ortam adamı olması

Herkesle ışık hızıyla kaynaşıp “kardeşim” diye itap eden adam var ya, o bu işte. Seninle ne ara kardeş seviyesine geldik ki? Samimiyet ile yavşaklık arasındaki ince çizgiyi ayarlayamayan bu arkadaşların pek sağlam pabuç olduğunu söyleyemeyiz.

2. Başkalarının arkasından konuşması

Sizin yanınızda başkasının arkasından konuşan kişi, başkasının yanında da sizin hakkınızda ileri geri konuşuyor. Kesin bilgi, yayalım.

3. Hatasını kabul etmemesi

Hatasını kabul etmeyi bir zayıflık olarak gören, bariz haksızken 40 tane bahane uyduran bu arkadaşlar da güvenilmesi gereken en son kişilerdendir.

4. Ateşli bir siyasi parti savunucusu olması

4. Ateşli bir siyasi parti savunucusu olması

Siyaset zaten temiz bir iş değil. Bugün ak dediğine yarın kara diyorsun. Hal böyleyken bir siyasi partiyi körü körüne savunan birine ne kadar güvenebilirsin ki?

5. Şekilci Olması

Ambalajına “fazla” önem veren bir insanın içinin boş olma ihtimali de yüksek. İçten içe bir öz güvensizlik de söz konusu olabilir. İlgiye doyumsuzca muhtaç olan bu kişiler de güvenilmezlik listemize üst sıralardan giriş yapıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sürekli imaj değiştirmesi

Psikologlar diyor ki; sürekli imaj değiştirme, değişken bir yapıda olmanın ve oturmamış karakterin belirtisidir. Şimdi böyle birine ben niye güveneyim?

7. Şakayla laf sokması

Bu tipler var ya, çakalın kralıdır. İçindeki kötülüğü böyle “şaka” yoluyla atarlar. Bir tepki gösterince de “ne var canım şaka yapıyoruz” savunmasıyla kendilerini temize çıkarmaya çalışırlar. Sinsidir bunlar, yılandır. Çıkarın hayatınızdan.

8. Sevgi pıtırcığı olması

8. Sevgi pıtırcığı olması

Dünya tozpembe bir yer değil. Gözyaşı ve acı dolu. Bu arkadaş zaten en başta kendini kandırdığı için çok ciddiye alınacak biri değil. “He” deyip geçin buna.

9. İyi zamanlarını başkalarıyla geçirip derdi olunca size gelmesi

Zor günlerinde sizi tercih etmesi güzel bir şey gibi görünüyor olabilir. Ama mutlu anlarını başkasıyla paylaşıp size sadece negatif duygularını döken insan da pek güvenilir gibi görünmüyor.

10. Hayvan sevmemesi

Hayvan sevmeyen insanı da sevmez. Masum canlıları sevmeyen birine neden ve nasıl güvenelim ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bağırarak konuşması

Bu arkadaşlar ortamdaki tüm ilgiyi çekmek için büyük harflerle konuşurlar. İlgi odağı olmak için babasını bile satacak olan bu insanlara pek güvenmenizi tavsiye etmiyoruz.

12. Etliye sütlüye karışmaması

İnsanın bir duruşu, iyi kötü bir tavrı olur değil mi? Ama bu sinsinatilerin yok! Hem size hem de kendine yararı olmayan bu tiplere de güvenmenizi de tavsiye etmiyoruz. Yok öyle aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasıncılık!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
85
31
11
7
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?