Görüş Bildir
Haberler
iMovie 4K Video Düzenleme İçin Güncellendi

iMovie 4K Video Düzenleme İçin Güncellendi

İçeriğin Devamı Aşağıda

iPhone’larda 4K video düzenleyebileceğimiz günler geldi, çattı. Eğer siz de yeni iPhone 6s, 6s Plus veya iPad Pro’da 4K video düzenlemeye hevesliyseniz Apple’ın iMovie uygulamasını bu yeteneğe sahip olacak şekilde güncellediğini duymak sizi mutlu edebilir.

iMovie çoğu iOS işletim sisteminde ve Apple mobil cihazlarında çalışsa da sadece en son çıkan en güçlü iOS telefonlar bu yeteneği kullanabilecek. Tabii son çıkan bu cihazlardan iPhone 6s ve 6s Plus 4K video kaydetmeye olanak tanırken iPad Pro’nun böyle bir yeteneğinin olmadığını belirtmekte fayda var. Ancak yine de dev tablet birden fazla 4K videoyu aynı anda düzenlemeye olanak tanıyacak.

iMovie’nin tek yeniliği ise bunlar değil. iPhone 6s ve 6s Plus’ta 3D Touch özelliği sayesinde ana ekrandan direkt video düzenlemeye geçiş yapılabilecek ve cihazlara bağlanan klavyeler (özellikle iPad Pro’nun tanıtılan yeni klavyesi) özel kısayollar ile uygulamada kullanılabilecek. Ayrıca iPhone 6 ve üstü cihazlarda 60 fps’lik 1080p videolar düzenlenebilecek.

Apple’ın son telefonlarından birine sahip değilseniz çok büyük bir farklılık getirmeyecek olan programı video düzenlemeyle uğraşan biriyseniz  yine de App Store’dan güncellemek isteyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.engadget.com/2015/09/16/im...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın