Görüş Bildir
Haberler
Imgur Yenilenen iOS Uygulamasını Kullanıma Sundu

Imgur Yenilenen iOS Uygulamasını Kullanıma Sundu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önceden kullanıma sunulan ve çok geçmeden App Store'dan kaldırılan, Imgur iOS uygulaması, yenilenen haliyle tekrar kullanıma sunuldu.

Geçtiğimiz Şubat ayında 6. yılını geride bırakması sebebiyle Pro üyelik sistemini herkese ücretsiz sunduğunu açıklayan popüler görsel platformu Imgur, şimdi de iOS uygulamasını kullanıma sundu. App Store'da daha önceden indirilebilir olan ve kısa süre sonra kaldırılan Imgur'nin mobil uygulaması, yenilenen haliyle eskisine göre çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Hikayeleştirilmiş görseller ile mobile uyarlanan platform, bu hikayeleri keşfetmek için kullanıcılara farklı bir deneyim sağlıyor. Zira birçok platformdaki dikey akış şablonu, Imgur iOS uygulamasında yatay olarak karşımıza çıkıyor. Yani kullanıcılar sağa veya sola kaydırarak içerikler arasında geçiş yapabilirken; yukarı ve aşağı kaydırma hareketiyle de içerikleri oylayabiliyor. İçerikler ayrıca zamana ve popülaritelerine göre sıralanabiliyor ve kullanıcılar görseller için açılan konulara katılabiliyor.

Görseller arasında geçiş yaparken uygulama menüsü ve navigasyon gizleniyor. Bununla ilgili açıklama yapan Imgur Mobil Ürün Tasarım Direktörü Joseph Huang, tasarım felsefelerinin dağınıklık değil içerik olduğunu; dolayısıyla buna uygun bir uygulama geliştirdiklerini ifade ediyor.

Uygulamada henüz görsel upload (yükleme) seçeneği bulunmuyor. Ancak yapılan açıklamaya göre yakın zamanda kullanıcılar bu özelliğe kavuşmuş olacak. Ayrıca önümüzdeki günlerde Android ve diğer platformlar için de yeni Imgur uygulaması kullanıma sunulacak.

  • Webmasto
Kaynak: http://www.webmasto.com/imgur-ios-uyg...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0