Görüş Bildir
Haberler
İlk Dikkatini Çeken Kelimelere Göre Bilinçaltında Ne Yatıyor?

İlk Dikkatini Çeken Kelimelere Göre Bilinçaltında Ne Yatıyor?

Trex
01.05.2017 - 20:14 Son Güncelleme: 07.12.2018 - 13:36

Bilinçaltınızda hangi gerçekler yatıyor? Bastırdığınız duygularınız açığa çıkarmaya ne dersiniz? 

Kelime tablolarında gördüğünüz ilk kelimeyi seçeneklerde arayın ve işaretleyin, bilinçaltınızı okuyalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seks!

Seks!

Verdiğiniz cevaplara göre bilinçaltınız SEKS SEKS SEKS diye yankılanıyor. Sakın utanmayın. Senin bilinçaltın birçok sağlıklı insan gibi seks diyor. Ne demiiş şarkı: Adına da derler SEKS!

Yemek!

Yemek!

Verdiğiniz cevaplara göre, sizin alter-egonuz da, egonuz da, süper-egonuz da yemeğe takıntılı. Bu, güzel yemek yemek olur, yemek pişirmek de olur, fark etmez! Ancak bilinçaltınızı sadece bununla açıklamak yetersiz kalır. Şöyle ki: Yemek, evi temsil eder ve sizin için de evinize bağlı bir insan demek doğru olur. Sadıksınız, rutini çok seviyorsunuz ve sizden çok iyi anne/baba olur bu bakımdan. Ayrıca yemeğin temsil ettiği bir diğer kavramsa güçtür. İyi yemek + sadakat + güç = güven veriyorsunuz kısaca! Bilinçaltınız ocakbaşı gibi mübarek :)

Bilgi!

Bilgi!

Verdiğiniz cevaplar doğrultusunda, sizin bilinçaltınızda bilgiye ve öğrenmeye değer verdiğinizi söyleyebiliriz. Bir insanın bilinçaltı bilgiye takıntılıysa, o kişinin öğrenme süreci hiç durmuyor demektir. Bu durum başkalarının uğraşıp uğraşıp anlayamadığı şeyleri, sizin saniyeler içinde anlamanızı açıklıyor. Bir zihin düşünün ki, sürekli merak eden ve sürekli çalışan. Aydınlanmış ve aydınlatmaya açık birisiniz kısaca.

Öfke!

Öfke!

Senin bilinçaltında sonu gelmeyen bir öfke var. Sürekli gergin ve agresif bir haldesin. Her şeye lanet okuyor, hayata nefretle bakıyorsun. Bunun nedeni geçmişte tanık olduğun korkunç adaletsizlikler veya çok güvendiğin sevdiğin insanlar tarafından uğradığın ihanetler olabilir. Sen topyekün insanlardan nefret ediyorsun aslında. Geçmişte ne yaşadın bilmiyoruz fakat artık bunları arkanda bırakman lazım. Sen çok güçlü bir insansın, her türlü adaletsizliğe ihanete göğüs gerebilirsin fakat önce öfkenden kurtulman lazım ve tekrar tekrar söylüyoruz geçmişi geçmişte bırakman lazım. 'Olur olmaz geriye dönenler, deliye dönenler kadar rahat uyumazlar' der bir müzik grubu. Bilmem anlatabildik mi?

Aşk!

Aşk!

İnsanın bilinçaltını inşa eden şey, çocuklukta gördükleridir ve verdiğiniz cevaplara göre, sizin sevgiyle yetiştiğinizi ve ilgi merkezi olarak büyüdüğünüzü söylemek gerek! Birçok arkadaş, kardeş, kuzene de sahipsiniz. Bu yüzden oldum olası etrafınızda hep bir sevgi çemberi vardı. Bu yüzden zihniniz tamamen doğru kişiyi, sizi sevecek, sizin de onu seveceğiniz birisini aramakla meşgul. Kısaca mutlu olmak istiyorsunuz, kim istemez ki! Çoğu kişi mutluluğu başka yerde arasa da, siz en doğru yerde arıyorsunuz: Aşk'ta!

Neşe!

Neşe!

Senin bilinçaltında müthiş bir neşe var. Çocuklar gibi şensin sen aslında. Son derece de pozitif bir insansın aynı zamanda. Fakat yaşadığın sıkıntılar zorluklar seni yıkmış son zamanlarda. Şu anki sen sen değilsin aslında. Sen asla umutsuz, pes etmiş ve olumsuz bir insan değilsin. O yüzden kendine gel ve gerçek seni tekrar canlandır. Hayata eskisi gibi neşeli tarafından bakmaya başla. Çünkü zamanı geldi, bu kadar hüzün yeter de artar bile sana. Unutma, hiçbir şey kendini bu kadar yıpratmaya değmez.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
674
568
283
246
115
89
68
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sude Rumeysa Şahin

Yemek! son 2 gündür durmadan tıkanmamın sebebi bu heralde

mervemiladiyoz

adına da derler seks jeöslsndkdm

Çikolatalı pasta

ben burdaki nerdeyse hicbirini görmedim hep farklı şeyler gördüm ve yemek çıktı

Alkolik Hamsi

Adını göz önüne alınca, yemek dışında bir şey çıkması garip olurmuş zaten :D:D