Görüş Bildir
Haberler
İlişkini Dört Dörtlük Yapacak Tavsiyeyi Veriyoruz!

İlişkini Dört Dörtlük Yapacak Tavsiyeyi Veriyoruz!

Well Ok Then
03.01.2023 - 12:02

İlişkini başka bir boyuta taşıyıp harika bir ilişkiye dönüştürecek tavsiyemizi duymak ister misin? 

Haydi o zaman teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, ilişki deyince bunlardan hangisi aklına geliyor?

2. Kendini bu hayvanlardan hangisine daha çok benzetiyorsun?

3. Kendini romantik biri olarak tanımlar mısın?

4. Hangi mevsimde doğdun?

5. Şimdiye kadar kaç sevgilin oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak evlilik hakkında düşüncen hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Onunla yakın arkadaş ol!

İnsanlar, arkadaşlarının yanında gerçek benlikleri ile olmaya ve bir şeyleri derinlemesine düşünmeden söylemeye meyillidirler. Bu durumun ilişkiler için zor olduğunu biliyoruz çünkü partnerine ne düşündüğünü ve hissettiğini söylemek her zaman kolay olmayabiliyor. Ama partnerinle ilgili bir şey canını sıktığında tıpkı yakın arkadaşınla paylaştığın gibi “Bu beni üzdü,' 'ben böyle hissediyorum' diyerek onunla iletişime geçmen işe yarayacaktır.

Birbirinizden ayrı da zaman geçirin!

Birbirinizden ayrı da zaman geçirin!

Partnerinin sana yeteri kadar önem vermediğini ya da seninle takılmaktansa yalnız olmayı tercih ettiğini düşünebilirsin ama aslında bunun gerçeklikle uzaktan yakından alakası yok! İlişkinin gelişmesi için ikinizin de yalnız kalmaya ihtiyacı var. Kendimize ayırdığımız zaman; deşarj olmamıza, rahatlamamıza ve sadece kendimiz olmamıza olanak tanır. Bu da en az birlikte geçirilen zaman kadar önemlidir.

Küçük anlara özen göster!

Birbirimize günaydın demek veya yatmadan önce sarılmak gibi küçük şeylerin değerini bazen bilemeyiz. Ancak aslında bu ufak hareketler günün en önemli bölümlerindendir. Bu anların tadını çıkararak değerinin daha fazla anlaşıldığını hissedeceksin, bu da uzun süreli bir ilişkiye sahip kalabilmenin hayati bir parçası.

Özür dilemekten çekinmeyin!

Kırıcı bir şey söylersen ya da yaparsan, bunun hakkında en kısa sürede konuş  ve özür dilemekten çekinme. Özrün hakkında gerçekçi, hatanı kabul etmekte de istekli ol. Asıl yapman ya da söylemen gereken şey hakkında bir şans daha iste. Fakat bunun için saatlerce ya da günlerce bekleme. Yaptığın şeyi sahiplen, özrünü dile ve yoluna koyul.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Kimseyi kimseyle kıyaslamayın, geçmişte yaşadığınız kötülüklerin sorumlusu karşınızdaki değildir. Ayrıca kimse sizden daha değerli değildir, sürekli kendinde... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Küçük anlara özen göster! Birbirimize günaydın demek veya yatmadan önce sarılmak gibi küçük şeylerin değerini bazen bilemeyiz. Ancak aslında bu ufak hareketl... Devamını Gör