Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerine Birçok Kez Şans Vermelerine Rağmen Hayal Kırıklığı Yaşamaktan Kurtulamayan Ünlü İsimler

İlişkilerine Birçok Kez Şans Vermelerine Rağmen Hayal Kırıklığı Yaşamaktan Kurtulamayan Ünlü İsimler

Serngl
19.08.2020 - 17:55

Olmuyorsa olmuyor. Çok da zorlamamak lazım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aslı Enver

1. Aslı Enver

Güzeller güzelimiz Aslı Enver, Murat Boz ile aşkına üç kez şans vermişti. 2016 yılında yeni bir aşka yelken açan çift, magazin dünyasının da göz bebeği haline gelmişti. Gelgelelim bu ilişkide Aslı Enver'in yüzü bir türlü gülmedi. Murat Boz'un Aslı Enver ile birlikteyken Bahar ve Nihal Candan ile birlikte eğlenmesi ve ardından yaşananlar, ilişkiyi yıpratmıştı. İkili bu aşka birçok kez şans verse de ne yazık ki bu aşk mutlu sonla bitmedi!

2. Selena Gomez

2. Selena Gomez

Selena Gomez ile Justin Bieber aşkı, hayal kırıklığı dediğimizde aklımıza ilk gelen aşklardan... Gözü yaşlı Selena'mız Justin'le birçok kez denedi ancak ne yazık ki sonu hep hayal kırıklığı oldu. Öyle ki Selena, The Weeknd ile ilişkisini noktalamasının ardından ağzı kulaklarında Justin Bieber ile birlikte tekrar görüntülenmişti. Hepimiz ikilinin tekrar barışacağını düşünürken Bieber, Hailey Baldwin ile dünyaevine girmişti...

3. Miray Daner

3. Miray Daner

Kubilay Aka ile Miray Daner, geçtiğimiz yıl yollarını ihanet iddiaları ile ayırmıştı. Kubilay Aka'nın adı meslektaşı Hilal Altınbilek ile anılırken, Miray Daner sessiz kalmayı tercih etmişti. Bu ayrılığın ardından adları sık sık birlikte anılan Daner ile Aka'nın şu günlerde üçüncü kez barıştıkları konuşuluyor. İddialara göre Daner, Kubilay Aka ile barışmayı 'evlilik şartı' ile kabul etmiş.

4. Khloe Kardashian

4. Khloe Kardashian

Khloe Kardashian, kızının babası Tristan Thompson tarafından hamileyken ihanete uğramıştı hatırlarsanız. Khloe kızının doğumunun ardından bu ihaneti affederek sevgilisine bir şans daha vermişti ancak sonuç ne yazık ki yine hüsrandı. Thompson, Khloe'yi kardeşi Kylie'nin en yakın arkadaşıyla aldatmıştı... Bu ihanetin ardından da bu aşk bitmişti tahmin edeceğiniz üzere.

5. Sinem Kobal

5. Sinem Kobal

Sinem Kobal ile Arda Turan aşkı da bir küs bir barışık devam eden, ama aslında bir yere varmayacağı da belli bir aşktı... İkili nişanlanmasına rağmen düğün tarihleri sürekli erteleniyor, ikilinin ilişkisi çalkantılı bir şekilde ilerliyordu. Sonunda Sinem Kobal, Arda Turan'a şans vermeyi bıraktı ve kendi hayatına yöneldi. Şu an Kenan İmirzalıoğlu ile harika giden bir evliliği var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kylie Jenner

6. Kylie Jenner

Tyga ile bir ayrılıp bir barışan Kylie'miz de bu aşka çok kez şans verdi ancak ne yazık ki bu aşk da mutlu sonla bitmedi... İkili sık sık ayrılıp barıştığı için biz de bu ayrılık haberlerini çok ciddiye almıyorduk. Taa ki Tyga, sevgilisi Kylie'nin evini terk edene kadar...

7. Rihanna

7. Rihanna

Chris Brown'dan şiddet görmesine rağmen ilişkisine birçok kez şans veren Riri'mizin de bu aşkta yüzü bir türlü gülmemişti! E nasıl gülsün ki? Neyse ki biricik Riri'miz bu ilişkinin hastalıklı olduğunu fark ederek bu aşka bir nokta koydu da biz de rahat bir nefes aldık!

8. Duygu Özaslan

8. Duygu Özaslan

Ünlü YouTuber Duygu Özaslan da Taylan Demirige ile uzun yıllar birlikteydi. Birkaç kez bu aşka şans veren ikili, ne yazık ki bu ilişkiyi kurtaramadı. Duygu bu aşkın bitmesinin ardından Can Maxim Mutaf ile aşk yaşamaya başladı. Şu an gayet mutlu görünüyor...

9. Miley Cyrus

9. Miley Cyrus

Çılgın kızımız Miley, hayatının aşkı olduğunu düşündüğümüz Liam Hemsworth ile birkaç kez ayrılıp barıştıktan sonra bu aşkı sonsuzluğa taşımak istemişti. Ancak ne yazık ki dünyaevine giren çift, 8 ay gibi bir sürenin ardından boşanma kararı almıştı...

10. Pelin Öztekin

10. Pelin Öztekin

Oyuncu Pelin Öztekin de Baha Koçaslan ile ilişkisine birden fazla kez şans vermişti ama ne yazık ki bu ilişkinin sonu da hüsran oldu... Pelin'in yüzü de bu aşkta gülmemişti anlayacağınız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Metin Hara

11. Metin Hara

Bu ilişkiye şans veren tarafın kim olduğunu bilmiyoruz açıkçası ama Metin Hara ile Adriana Lima'nın da adı birkaç kez ayrılık iddialarına karışmıştı. İkilinin çalkantılı ilişkisinin bitmesinin ardından Hara sessizliğe gömülürken, Adriana Lima, Emir Uyar ile yeni bir aşka yelken açtı!

Bonus: Duygu Sarışın

Bonus: Duygu Sarışın

Çağatay Ulusoy ile ilişkisine birçok kez şans veren Duygu Sarışın da bu listeye girmeye hak kazanıyor, ne yalan söyleyelim. Duygu, Çağatay Ulusoy ile ilişkisine birçok kez şans verdi. Öyle ki Çağatay Ulusoy, yanlışlıkla eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafını bile beğendi. Neyse ki bu aşk mutsuz sonla bitmedi! İkili bir küs bir barışık ilişkilerine hala devam ediyor... Ne diyelim ki, umarız mutlu olurlar!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
10
4
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Duygusal Panda

İhaneti affetmek aptallıktır. Bir sefer yapan yine yapar.

Pasif Kullanıcı

sinem kobal'ı sürekli hatırlatmak gereksiz. o günleri geride bırakmış ki şu an başka bir evliliği var. rahatsız olabilir.

Duygusal Panda

Metin Adrianaya aç bir aslanın avına baktığı gibi bakıyor:D