Görüş Bildir
Haberler
İkna Kabiliyetin Ne Kadar Yüksek?

İkna Kabiliyetin Ne Kadar Yüksek?

Haydi bizi ikna kabiliyetinin yüksek olduğuna ikna et!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Konuşma hızınla başlayalım.

4. Konuşma demişken ses tonun nasıldır?

5. Her ay sabit bir maaşa çalışmak mı yoksa riskleri alıp ticaret yapmak mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence ikna etmek bir yetenek işi midir?

7. Bir konuyla ilgili merak uyandıran bir şey olduğunda onu en derinine kadar araştıranlardan mısın?

8. Son olarak kendi ikna kabiliyetini puanlar mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ikna kabiliyetin o kadar yüksek ki kimse sana karşı gelemez!

Nerede nasıl konuşacağını çok iyi biliyorsun. Bir konu hakkında eğer konuşuyorsan gerçekten bir bildiğin vardır. Ve bildiğin bu konuyu karşındaki insana gerek ses tonun gerek konuşma tarzınla öyle bir anlatırsın ki ikna olmamaları neredeyse imkansızdır. Tabi insana güven veren bir yapın oluşundan da kaynaklanıyor. Anlayacağın her anlamda çok iyi bir performans sergiliyorsun. İnsanlarla olan ilişkinde bir o kadar kuvvetli olduğu için ikna etme gücün daha da artıyor. Sana karşı gelen yandı vallahi! Bir konuşuyorsun başkasına fırsat vermiyorsun. Seni tanıyan insanlar huyunu bildikleri için senden çekinirler. Yani tartışmaya çok girmezler. Ama çok iyi tanımayan insanlar bin pişman olur.

Senin ikna kabiliyetin tam da olması gerektiği gibi!

Ne eksiğin var ne de fazlan. Gerektiği zamanlarda ve konularda insanları ikna edebiliyorsun. Ve gerçekten o zamanlarda inanılmaz başarılı oluyorsun. Öyle kolay kolay ikna olan bir insan da değilsin. Eğer ortada bir konu varsa senin mantığına kesinlikle yatmalı. Yani eksik bir şeyler olduğu zaman hiçbir şekilde ikna olmuyorsun. O yüzden araştırmacı kişiliğin ile konulara fazlasıyla hakim olmayı ve onlar hakkında konuşmayı seversin. İnsanlarla olan iletişiminde çok kuvvetli. Sosyal çevresi fazla olan bir kişisin. Farklı yerlerden arkadaş gruplarına sahipsin. Bu da senin ikna kabiliyetine ayrı bir katkı sağlıyor. Hem kendi konuşman hem bilgin hem de insanlarla olan iletişimin sayesinde karşındaki insanı çok çabuk etkiliyorsun.

Senin ikna kabiliyetini biraz daha geliştirmen gerekiyor!

Sen biraz umursamaz birisi olduğun için karşındaki ikna olmuş veya olmamış çok umurunda değil. O yüzden ister ikna olsun isterse olmasın. Bu seni çok ilgilendirmiyor. Ama bazen ikna etmek zorunda olduğun durumlar olabilir. Örneğin çalışacağın işte bu durum önemli olabilir. O yüzden kendini bu konuda biraz geliştirmende fayda var. Sonuçta çok zor bir durum değil. Hem bu sadece iş hayatında değil insan ilişkilerinde de gerekli olabilir. Çünkü bazen çok istediğin bir şeyi sırf ikna edebilme yeteneğini kullanarak elde edebilirsin. Böyle insanlar genelde tuttuğunu koparan cinstendir mesela. Gerek alışverişte istediği indirimi yaptırır gerek fikir ayrılığında kendi fikrini güzelce savunur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
96
63
45
15
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Senem Şengül

İkna kabiliyetime en düşük puanı işaretledim ikna kabiliyetin çok yüksek dedi, bu Onedio hakikaten acayip.

saka yapiyosun

Senin ikna kabiliyetin o kadar yüksek ki kimse sana karşı gelemez! Nerede nasıl konuşacağını çok iyi biliyorsun. Bir konu hakkında eğer konuşuyorsan gerçekt... Devamını Gör

Sigurd

Son soruda puanladığın kadar çıkması... :) bir ego tatmini testine daha elveda diyoruz öyleyse.