Görüş Bildir
Haberler
İddialı Test: Nerede ve Ne Zaman Evleneceğini 3 Soruluk Bu Test İle Söylüyoruz!

etiket İddialı Test: Nerede ve Ne Zaman Evleneceğini 3 Soruluk Bu Test İle Söylüyoruz!

Yung Boş Ada
05.03.2017 - 02:02

Hayatının belki de en önemli günlerinden birinin ne zaman geleceğini ve o gün nerede dünyanın en mutlu insanı olacağını merak ediyor musun? Kim etmez ki! O zaman hadi hemen teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bir düğün pastası seçer misin!

2. Peki senin şu an ne kadar sıkıntın, derdin var?

3. Son olarak, doğum gününün hangi ayda olduğunu söyler misin bize?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2017 Haziranında Bora Bora'da!

2017 Haziranında Bora Bora'da!

Şimdiden en şık mayolarını ve en kuvvetli güneş kremlerini hazırlasan iyi olur! Çünkü Bora Bora'da masal gibi bir sahil düğünüyle bu haziranda dünya evine gireceksin! Kıskanmadık desek yalan olur aslında seni, çünkü kim istemez ki Bora Bora'da böylesine güzel bir düğünü? Şimdiden hayırlı olsun!

2018 Ekiminde Venedik'te!

2018 Ekiminde Venedik'te!

Adeta romantizmin şehri olan Venedik'te dünya evine girmek herkese kısmet olmaz. Ama görünen o ki sana kısmet olacak! Hayatının aşkıyla o kanallarda dünyanın en güzel kayıklarından biriyle düğün yerinize gidecek ve görkemli girişinizle herkesi kendinize hayran bırakacaksınız! Şimdiden hayırlı olsun!

2018 Aralığında Las Vegas'ta!

2018 Aralığında Las Vegas'ta!

Görünen o ki bir yıldırım aşkı yıldırım nikahıyla Las Vegas'ta taçlanacak! Birbirinize çok çabuk aşık olacak ve rüya gibi bir kaçamak düğün ile Las Vegas'ta dünya evine gireceksiniz. Ama Vegas'ta olan Vegas'ta kalır deyimine uymayacak sizin aşkınız, sonsuza dek sürecek! Aileleriniz de bunu gayet hoş görüyle karşılayacaklar, hiç korkma!

2019 Nisanında New York'ta!

2019 Nisanında New York'ta!

Gerçekten de starlara yakışır bir evlilik mekanı! Times Square'de, binlerce insanın önünde gerçekleşen nişanınızın ardından Central Park'ta doğayla iç içe muhteşem bir düğünle dünya evine gireceksiniz! İnternet'in her yerinde masal gibi olan düğününüzün fotoğrafları dolaşacak ve insanlar size hayran kalacak! Yalnız şimdiden hazırlıklara başlasanız iyi olur, malum dünyanın en kalabalık şehirlerinden biri, her şeyi halletmeniz kolay olmayabilir! Ne diyelim, şimdiden hayırlı olsun!

2021 Ağustosunda Miami'de!

2021 Ağustosunda Miami'de!

Sen tıpkı kendin gibi çılgın ve neşe dolu bir düğünle dünya evine gireceksin! Hem de dünyanın en enerjik, en çılgın ve en eğlenceli şehirlerinden biri olan Miami'de! En güzel mayolarını ve yazlık kıyafetlerini şimdiden hazırlamaya başla bizce! Çünkü sahilde gerçek bir parti havasında geçecek olan düğününde elbette en şık sen olmalısın! Şimdiden mutluluklar dileriz! Bizi de çağırırsın düğününe değil mi?

2022 Şubatında İstanbul'da!

2022 Şubatında İstanbul'da!

İstanbul sana şimdi çok klasik gelebilir ama aslında hiç de düşündüğün gibi klasik olmayacak senin düğünün! Çünkü kraliyet ailesine yakışır bir düğünle dünya evine gireceksin sen! İstanbul'un neresinde mi? Elbette Çırağan Sarayı'nda! 6 yıl sonra Şubat ayında İstanbul'un en muhteşem mekanında, Çırağan Sarayı'nda o muhteşem kıyafetler içinde seni gördüğümüzde bu günü hatırlatırız :)

2017 Temmuzunda Londra'da!

2017 Temmuzunda Londra'da!

Bir an önce toparlanmaya başlasan iyi olur, çünkü tüm hazırlıklarını tamamlamak için sadece birkaç ayın var! Sanatın, kültürün ve asaletin dört bir yanını sardığı muhteşem bir düğünün baş rolü olmaya hazır mısın? Bizce hazır olmalısın! Çünkü Londra'da hayatının en güzel gününü ve gecesini yaşayacaksın!

2018 Martında Los Angeles'ta!

2018 Martında Los Angeles'ta!

Gerçekten inanılır gibi değil! İnsanlar Los Angeles'a gidebilmek, Hollywood yıldızlarını görebilmek için kafayı yerken sen önümüzdeki yıl orada evleneceksin! Belki düğününe birkaç yıldız da gelir ha ne dersin? Bizce hayallerini küçük tutma! 2018 Martında Los Angeles'ta senin düğününde görüşmek üzere güzel dostumuz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2238
792
387
328
302
201
149
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın