Görüş Bildir
Haberler
İç Giyim Alışverişinin Püf Noktaları

İç Giyim Alışverişinin Püf Noktaları

Renkli Kelebek
20.02.2014 - 12:51 Son Güncelleme: 20.02.2014 - 13:10

İç Giyim Alışverişinin Püf Noktaları

İç giyim alışverişi yaparken dikkat etmeniz gereken en büyük noktaları yazılarımızdan okuyup öğrenebilirsiniz. Yazılarımız takip eden kullanıcılarımız her zaman bir adım öndedir. 

En çok kullandığımız kıyafetlerden olan iç giyim çeşitlerini alırken dikkat etmemiz gereken belki başlı noktalar vardır. İç çamaşırlarını alırken dikkat edeceğimiz noktaları sizler için aşağıda paylaşıyoruz.

En önemli ve en kritik olan nokta kesinlikle ve kesinlikle “bedene uygun, kesimi rahat, dar olmayan iç çamaşırı giyilmeli” ve bu giysiler tercih edilmelidir.

•    İç çamaşırları yüzde 100 pamuklu örgü kumaştan üretilmiş olmasına dikkat ediniz.

•    Pamuklu iç çamaşır kullanılmalı, özellikle çamaşırın ağ kısmı mutlaka pamuklu olmalıdır.

•    Sentetik kumaştan imal edilmiş iç çamaşırları tercih edilmemelidir. Hem hijyen ve hemde konforunuz için bu önemlidir.

•    Alacağınız iç çamaşırının kumaşlarının yumuşak ve esnek olmasına dikkat ediniz.

•    Külot çeşitlerinden olan slip, bikini, tanga gibi çamaşırların lastikleri aşırı sert ve aşırı yumuşak olmamalıdır.

•    Çamaşırın üzerindeki dikiş, esneyen tipte zincir dikişi olmalıdır. Mümkünse dikişsiz iç çamaşırlarını tercih ediniz.

•    Çamaşır aşırı derecede beyaz olmamalıdır. Zira aşırı beyazlık kumaş içi dokusuna zarar verebilir.

•    Kendini kanıtlamış, kalitesinden taviz vermeyen, güvenilen ve bilinen iç giyim markaları tercih edilmelidir.

•    Özellikle vajinal enfeksiyonu olan kadınlar tamamıyla pamuklu iç çamaşırlarını tercih etmeli ve mümkünse etek giymeli.

•    Sağlığınız için göğüsleri sıkıştıran sütyen modellerinden kaçınılmalı, bedene ve vücut yapısına uygun sütyenler kullanılmalıdır.

•    Özellikle de yaz aylarında naylon içeren iç çamaşırlarından uzak durulmalıdır. Çünkü terleme nedeniyle oluşan mantar enfeksiyonları özellikle yaz aylarında artış göstermektedir.

•    Dar iç çamaşırları havalanmayı engelleyerek, mikroorganizmaların artmasına sebep olabilir. Islak mayo veya nemli iç çamaşır da bu enfeksiyonu artırır.

Hamilelik Dönemi ve Doğum Sonrası İç Giyim Tercihi

Özellikle de hamilelik döneminde vücut yapımızda hızlı değişimler gözlenmektedir. Bundan sebepte hamilelik döneminde iç giyim tercihlerinizi çok daha iyi irdelemelisiniz. Bu hem sağlığınız ve hemde rahat bir hamilelik dönemi geçirmeniz için gereklidir.

•    Gebelik döneminde sütyen ölçüsü çok sık değiştiğinden, bu dönemde uygun ölçüde sütyen kullanımına daha çok dikkat edilmeli.

•    Gebeliğin son aylarında göğüs uçları hassaslaştığından, sentetik ürünlerden kaçınılmalıdır

Doğum sonrası dönemde bedene uygun emzirme sütyeni alınmalı, meme uçlarından süt gelebileceğinden, göğüs pedi kullanımına özen gösterilmelidir. Meme ucunun tahriş olmaması için pamuklu çamaşır giyilmesi ise önemli bir noktadır.

Tüm bu noktalara dikkat ederek rahatlığımıza ve sağlık unsurlarına uygun iç çamaşırlarını almış oluruz. Birbirinden kaliteli iç giyim markalarının olduğu **http://www.icgiyim.com.tr** adresindeki sitemizi ziyaret etmenizi önermekteyiz.

Twitter üzerinden bizleri Moda Dünyası (merkezmoda) on Twitter adresinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: http://www.icgiyim.com.tr
İçeriğin Devamı Aşağıda

İç Giyim Alışverişinin Püf Noktaları

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın