Görüş Bildir
Haberler
İbo'nun Melekler Sayesinde Kız Düşürme Taktikleri Uyguladığı Klibi: Bir Kulunu Çok Sevdim

etiket İbo'nun Melekler Sayesinde Kız Düşürme Taktikleri Uyguladığı Klibi: Bir Kulunu Çok Sevdim

Klip analizi serimiz kaldığımız yerden devam ediyor. Bu kez sırada kliplerinde hem yönetmenlik, hem oyunculuk hem şarkıcılık yapan İbrahim Tatlıses var. Senaryosu tamamen İmparator'a ait olan bu klibimiz, biraz uhrevi ögeler barındırıyor. Buyrun inceleyelim:

Not: Klipte yaşananlar bir senaryodan ibaret. Lütfen böyle yöntemleri kendi hayatınızda icra etmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İmparatorumuz, sevdiği kıza aşkını göstermek için çareyi kızı sürekli takip etmekte buluyor. Kız ağdacıya bile gitse peşinden İbo da gidiyor.

2. Takip edilmekten artık bıkan kız, İbo'ya öncelikle "Yine mi sen?" diyor. İbo ne dese beğenirsiniz: EVET YİNE BEN!

3. İbo kafasına çanta yemediği için kendini şanslı hissedeceğine bir anda duygusala bağlıyor ve o efsane cümle dudaklarından dökülüyor: "SEVMENİN GÜNAH OLDUĞUNU BİLSEYDİM YEMİN EDERİM SENİ SEVMEZDİM!"

4. Bu laf karşısında kayıtsız kalmayan kızcağız, "Aman başıma bela mela olmasın" diye medeni bir şekilde İbo ile tokalaşıyor ama anlayan kim...

5. Daha demin o lafları eden kendi değilmiş gibi yine kaldığı yerden devam eden İbo, kıza az daha araba çarpacekken kenardan "Ay canım, ne güzel eziliyodu" der gibi bakıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tokalaşmalı vedadan biraz fazla etkilenen İbo, cins cins rüyalar görmeye başlıyor bu sefer; melekli bir ortamda sevgilisiyle samimi oluyor. Muhtemelen burası ahiret...

7. Dün gece güzel bir rüya görmenin verdiği motivasyonla kızın arabasının önüne atlayan İbo, camları silecekmiş gibi bir hamle yapıyor. Kız da buna "Sana belediye baksın" dercesine el sallıyor.

8. Bu iş böyle gidecek galiba diye düşünürken bu sefer de kız başlamasın mı İbolu rüya görmeye? Bu sefer alıştığımız gibi İbo otobüsün, kamyonun yanında değil, balkonda karşımıza çıkıyor ve kızı balkonun parmaklıklarına davet ediyor.

9. Kız balkona doğru yola çıktığı sırada İbo artık "En iyisi intihar edeyim" dercesine kendini bırakıyor. Bu rüyanın sebebi, büyük ihtimalle kızın üstünün açık kalması.

10. Kız kendi evinde havuza girerken bir adet pişkin İbrahim Tatlıses'i, şezlonga dayanmış halde el sallarken görüyoruz. Vallahi pes!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İbo asla pes etmiyor. Geçen gün kabus sebebi olan balkonun altında başlıyor kıza serenat yapmaya. Kız da nasıl pijamalı, nasıl pijamalı...

12. Pijamalarıyla aşağı inen kız, bu sefer kesin İbo'yu parça pincik edecek derken geçen gün gördüğü rüyanın etkisiyle olsa gerek biraz yumuşuyor. Kendisine iyi davranılmasına alışkın olmayan İbo, bu tavır karşısında hayretlerden hayretlere koşuyor.

13. Bir anda evin bahçesinden, sulak yerde yetişen semizotları gibi bir sürü melek çıkmaya başlıyor. Bunlar geçen gün İbo'nun rüyasında gördüğü kadrolu melekler. Tanıdık yani, yabancı değil...

14. Koskoca melekler işi gücü bırakıp İbo'nun mürveti için İstanbul'a geliyor, garip gurup hareketler yapıyorlar.

15. Kız herhalde sürekli melekli ortamlarda bulunduğu için bu durumu hiç yadırgamıyor, hatta onlara "Napim?" diye akıl soruyor. Allah'ını seven koskoca meleklerin yaptığı harekete bi baksın ya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Şu hayatta akıl alacağı en doğru kişileri bulan kız, soru hakkını "Napim?"den yana kullanıyor. Gerçekten de olacak iş değil. O gazla "İbrahim" diye sesleniyor ve melekler kenardan teknik direktör gibi taktik vermeye devam ediyor.

17. işi gücü bırakıp İstanbul'a gelen melek bireyler, İbo'nun mürvetini gördükleri için aşırı mutlu oluyorlar, niyeyse? İbo da melek kankitolarına göz kırparak teşekkür ediyor. Allah herkese melek kanka versin.

Bir sonraki klip analizinde hangisini görmek istersiniz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
278
80
26
6
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

valla sayın editör çok güzel yorumluyorsunuz bu klipleri sıradakini dört gözle bekliyorum

yuuki

Bir anda evin bahçesinden, sulak yerde yetişen semizotları gibi bir sürü melek çıkmaya başlıyor. Bunlar geçen gün İbo'nun rüyasında gördüğü kadrolu melekler.... Devamını Gör

Turtles Can Flyy

bunu yapan editöre aşığım :D