Görüş Bildir
Haberler
HTC One M9'un Teknik Özellikleri Belli Oldu

HTC One M9'un Teknik Özellikleri Belli Oldu

İçeriğin Devamı Aşağıda

HTC'nin merakla beklenen 2015 model yeni amiral gemisi One M9'un teknik özellikleri belli oldu. İşte Hima kod adlı yeni amiral gemisi HTC One M9'un teknik özellikleri!

HTC'nin Mart başında Barcelona'da düzenlenecek MWC 2015'te tanıtacağı2015 model amiral gemisi One M9 merakla bekleniyor.

Hima kod adlı firmanın yeni amiral gemisi HTC One M9'un, tüm teknik özellikleri sızdırıldı. Özellikleri detektif gibi araştıran upleaks ekibi, cihazın teknik özelliklerine ulaşmış durumda.

Cihazın sızdırılan görsellerine baktığımızda da tasarım anlamında eleştirileri dinleyen HTC, One M8'deki eleştirilen noktaları HTC One M9'a taşımamış. Özellikle yeni BoomSound hoparlörlerin tasarımı oldukça şık.

İşte HTC One M9'un teknik özellikleri!

5 inç Full HD ekran

HTC One M9, sızıntılarda olduğu gibi 5 inç boyutunda bir ekran ile geliyor. Tek elle rahat kullanılacak olan telefon, sürpriz bir şekilde Full HD ekran çözünürlüğünde olacak.

2K ekranların gereksiz yere pil ve performansı törpülediğini düşünürsek,HTC'nin doğru bir karar aldığını görüyoruz. Çözünürlük avantajıyla yeni amiral gemileri arasında en performanslı telefon HTC One M9 olacak gibi gözüküyor.

Snapdragon 810 ve LPDDR4 RAM

Qualcomm'un en hızlı işlemci çözümü olan 8 çekirdekli ve donanımsal olarak 64 bit detekleyen Snapdragon 810 işlemcisinden gücünü alacak olan HTC One M9Adreno 430 grafik işlemcisi ve LPDDR4 formunda oldukça hızlı çalışan 3 GB RAM ile gücüne güç katacak.

32 ve 64 GB dahili depolama seçenekleri bulunacak olan HTC One M9, microSD kart desteğine de sahip olacak.

Ultrapixel kamera öne

HTC'nin One M8 modelinde kullandığı Ultrapixel kamera teknolojisi ön kamerada uygulanacak. HTC One M9'un önünde 4 Ultrapixel kamera olacak.

Toshiba'dan temin edildiği iddia edilen 20.7 Megapiksellik ana kameranın kullanılacağı HTC One M94K video kaydı da gerçekleştirebilecek.

Android 5.0.2 ve Sense 7.0

Yeni nesil Sense 7.0 arayüzü ve Android 5.0.2 işletim sistemiyle piyasaya sürüleceği söylenen HTC One M9, kullanıcılarına farklı bir deneyim sunacak gibi duruyor. Firmaya yakın kaynaklar Sense 7'de epey değişikliğin olduğunu vurguluyor.

Bataryada ufak da olsa artış var...

2840 mAh batarya ile geleceği belirtilen HTC One M9'un, yeni güç tasarruf modlarıyla beraber bekleme durumunda ciddi bir iyileştirme olduğu açıklandı. 

  • ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/htc-one-m9-tek...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0