Görüş Bildir
Haberler
HTC de Uygun Fiyatlı Amiral Gemisi Akımına Katıldı

HTC de Uygun Fiyatlı Amiral Gemisi Akımına Katıldı

Caner
10.09.2014 - 22:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Htc De Uygun Fiyatlı Amiral Gemisi Akımına Katıldı

Bir segmentin yaygınlaşacağının en büyük habercisi, uygun fiyatlı ileri seviye cihazlardan başka bir şey değil. Samsung, Asus, Microsoft derken, HTC de bu akıma katıldı.

HTC, Desire 816′nın yerini alacak yeni akıllı tlefonu Desire 820′yi tanıttı. Bu cihaz, Google Başkanı Eric Schmidt’in yıllar önce müjdelediği o uygun fiyatlı ileri seviye telefonlardan bir tanesi.

HTC CEO’su Peter Chou, yeni akıllı telefonlarını güzellerken, “Hem arzulanan hem de makul fiyatlı bir telefon sunabilmek için, en gelişmiş teknolojiyi kullanarak, mümkün olan en iyi eğlence deneyimini, cesur ve özgün tasarım ile HTC Desire 820’de bir araya getirdik” dedi.

Desire 820, gücünü 64 bit Qualcomm Snapdragon 615 işlemciden alıyor. 4G bağlantı desteğine sahip akıllı telefon, 5,5 inç boyutundaki ekranından HD (720p) çözünürlük sunuyor. Desire 820′de, HTC’nin beğenilen Stereo BoomSound hoparlörlerine de yer verilmiş. Telefonun pili ise 2600 mAh seviyesinde.

This slideshow requires JavaScript.

Bir selfie’dir, yani özçekimdir aldı gidiyor. HTC de bu akımı destekleyen üreticiler arasına girdi. Desire 820, kaliteli özçekimler için 8 MP’lik bir ön kamera ile donatılmış. Bunun yanı sıra, orijinal bir görünüm için yüz hatlarınızı bir arkadaşınız veya bir ünlünün yüz hatları ile birleştirmenize imkan veren yazılımı ile fotoğraf çekilmeden önce görüntüye önceden bakarak ciltte arzulanan pürüz giderme düzeyini ayarlamanızı sağlayan ‘Live Makeup’ ve birçok anı tek bir görüntü içinde yakalayabileceğiniz ‘Photo Booth’ gibi yazılımsal özelliklere sahip.

Telefonun arka kamerası, düşük ışıklı ortamlarda da iyi fotoğraflar çekilebilmesi için f2.2 diyafram açıklığı ve 13MP BSI algılayıcı ile donatılmış.

Avrupa’da 329 Euro fiyatla satışa sunulacağı açıklanan Desire 820′nin ülkemize ne zaman ve nasıl bir fiyat etiketiyle geleceği bilinmiyor.

HTC, Desire 820′ye özel DotView kılıflar geliştiriyor.

stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/09/htc-d...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0