Görüş Bildir
Haberler
'Hoşt' Davası: Kemal Öztürk, Cüneyt Özdemir'den 3 Kuruş Kazandı

'Hoşt' Davası: Kemal Öztürk, Cüneyt Özdemir'den 3 Kuruş Kazandı

Emre Ordu
06.01.2023 - 08:49 Son Güncelleme: 06.01.2023 - 08:50

Gazeteci Kemal Öztürk, gazeteci Cüneyt Özdemir’e kendisine yönelik sözlerin nedeniyle açtığı 3 kuruşluk tazminat davasını kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Kemal Öztürk ile meslektaşı Cüneyt Özdemir arasındaki 'hoşt' davası sonuçlandı. Öztürk, Özdemir'in kendisine yönelik ifadeleri nedeniyle açtığı 3 kuruşluk tazminat davasını kazandı. 

Kararı Twitter hesabından paylaşan Öztürk 'Hakkımda yazdığı seviyesiz sözler yüzünden mahkemeye verdiğim @cuneytozdemir hakkında karar bugün çıktı. Mahkeme talebimi kabul etti ve 3 KURUŞ tazminat ödemesine karar verdi. Seviyesi mahkemede tescillendi bir daha kimseye saygısızlık yapmaz artık!' ifadelerini kullandı.

Öztürk ayrıca, Cüneyt Özdemir’in kararın haberleştirilmemesi için adını vermediği bazı haber sitelerine baskı yaptığını iddia etti. Öztürk, Hakaretten dolayı 3 KURUŞ tazminat ödeme kararı veren mahkeme haberlerini yayından kaldırmaları ve haber yapmamaları baskısı yapan __@cuneytozdemir e bu yakışır.Ama o haber siteleri kendilerine nasıl yakıştırdı bunu? Neden korktunuz da haberi yapmadınız ya da yayından kaldırdınız?' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Kemal Öztürk, Cüneyt Özdemir'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sözlerini Habertürk TV’deki 'Açık ve Net' programında eleştirince, Özdemir tepki göstermişti. Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Bak Kemal Öztürk tamamen eski iktidar kontenjanından şu anda Habertürk ekranındasın. Gazeteci değilsin. Yorumcu bile değilsin. Fikrin sözün yok. Bir dönem iktidarın apartıydın. Artık o BİLE değilsin. Bizim gazeteci mahalemizde değerin SIFIR. Hiç olmadı. HOŞT. Bu kadarsın...' diye yazmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
3
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gokhan aslan

3 kuruş bile çok olmuş onun seviyesine

BMA

Cüneyt Özdemir in gazeteci olarak hangi yönlerini eleştriyorsunuz merak ettim?

ömer

Cüneyt özdemir ne demişse aynen katılıyorum 3 kuruşta benden…