Görüş Bildir
Haberler
Hollanda-Türkiye Maçı Yayın Krizi Çözüldü

Hollanda-Türkiye Maçı Yayın Krizi Çözüldü

Batuhan
26.03.2015 - 10:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce, cumartesi akşamı oynanacak Hollanda-Türkiye maçını yayınlamayacağını söyleyen Show TV, geri adım attı.

Show TV, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2016 Elemeleri E Grubu'nda 28 Mart Cumartesi günü Amsterdam'da Hollanda ile oynayacağı maçı yayınlama kararı aldı.

Show TV'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

'Bilindiği üzere, Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları kapsamında oynanacak Türkiye-Hollanda milli maçının yayını konusu iki günden beri Türkiye gündemini meşgul etmektedir. Show TV, dünden bu yana Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü iletişim çerçevesinde, Türk halkını milli bir maçı izlemekten mahrum bırakmama konusundaki sorumluluk bilinci ile, konunun ticari, ekonomik boyutuna bakışı ve hukuki duruşu değişmeksizin maçı yayınlama kararı almıştır.'

Türkiye, Euro 2016 elemelerinde A grubunda dört puanla dördüncü sırada. Rakibi Hollanda ise altı puanla üçüncü sırada yer alıyor. Karşılaşma Cumartesi günü Türkiye saati ile 21.45'te oynanacak.

Altı takımın bulunduğu grupta ilk iki ekip direkt olarak şampiyona vizesi alacak. Türkiye, lider Çek Cumhriyeti'nin sekiz, ikinci İzlanda'nın beş puan gerisinde yer alıyor. Playoff için Hollanda ile çekişen Türkiye için bu karşılaşma hedef maçı olarak görünüyor.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0