Görüş Bildir
Haberler
Hız Tutkusu Filminin Konusu Nedir? Hız Tutkusu Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Hız Tutkusu Filminin Konusu Nedir? Hız Tutkusu Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
02.07.2022 - 12:51

2014 yılında vizyona giren Hız Tutkusu filmi, sevilen aksiyon yapımlarından biri. Başrollerinde Aaron Paul'un yer aldığı filmin yönetmenliğinde ise Scott Waugh bulunuyor. Bu film, en çok oynanan yarış oyunlarından esinlenerek yaratıldı. Gösterime girdiği tarihten beri televizyonlarda sık sık yayınlanan film, bu akşam ise Beyaz TV ekranlarında. Peki Hız Tutkusu filminin konusu nedir? Hız Tutkusu filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hız Tutkusu Filminin Konusu Nedir?

Hız Tutkusu Filminin Konusu Nedir?

Tobey Marshall, ailesinin olan Marshall Motors isimli otomobil tamirhanesini bir grup arkadaşıyla işleterek, babasının ölümünden sonra kalan borçları ödemeye çalışır. Hafta içleri tamirhanede çalışır, hafta sonları ise yer altında yapılan araba yarışlarına katılır.

Hıza ve arabalara karşı büyük bir tutku duyan Tobey, en güçlü rakibi olan Dino'dan bir teklif alır. Dino, dünyada bulunan tüm arabalardan daha hızlı ve donanımı yüksek bir Mustang yapmasını ister. Babasının borçlarını bu şekilde kapatabileceğini düşünen Tobey, teklifi kabul eder. Yeni yarışlarda rakibini öldüren Dino, suçu Tobey'nin üstüne yıkar. Uzun bir süre hapishanede kalan Tobey, Dino'dan intikam almaya çalışır.

Hız Tutkusu Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Hız Tutkusu Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
  • Aaron Paul - Tobey

  • Imogen Poots - Julia

  • Dominic Cooper - Dino

  • Harrison Gilbertson - Pete Coleman

  • Rami Malek - Finn

  • Micheal Keaton - Monarch

  • Dakota Johhnson - Anita

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın