Görüş Bildir
Haberler
Hindistan'da Tren Raydan Çıktı: En Az 100 Ölü, 150 Yaralı

Hindistan'da Tren Raydan Çıktı: En Az 100 Ölü, 150 Yaralı

Batuhan
20.11.2016 - 11:01

Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinde bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada 100 kişi hayatını kaybetti, 150'den fazla kişi de yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza, yerel saatle 03.10'da Kanpur şehri yakınlarındaki Pukhrayan kasabasında, Patna-Indore seferini yapan yolcu treninin 14 vagonunun raydan çıkmasıyla meydana geldi. Kaza nedeninin henüz belirlenemediği olayda, kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürü Daljeet Chaudhary, hala devrilen trenin içinden çıkarılamayan insanlar olduğunu belirterek, kurtarma çalışmalarının çok dikkatli şekilde devam ettiğini kaydetti.

Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor

Chaudhary, kurtarma ekiplerinin, trenin en çok hasar gören kısımlarına daha yeni ulaşabildiklerini bildirerek, ölü sayısının artmasından endişe edildiğini söyledi.

Öte yandan trenden sağ çıkan kişiler, trenin normal hızla seyrederken birden durduğunu ve vagonların birbirine çarptığını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Narendra Modi yaptığı açıklamada, yaşadığı üzüntünün kelimelerle anlatılamayacağını belirterek, olayda yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diledi.

Dünyanın en büyük 4. demiryolu sistemine sahip Hindistan'da, her gün 20 milyondan fazla insan trenle seyahat ediyor.

Dünyanın en büyük 4. demiryolu sistemine sahip Hindistan'da, her gün 20 milyondan fazla insan trenle seyahat ediyor.

Tren kazalarının sık yaşandığı ülkede, aynı bölgede geçen sene yaşanan bir başka tren kazasında 39 kişi ölmüş, 150 kişi yaralanmıştı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayna Efendi

yolcu sayısı kapasitenin üstünde olunca can kaybı da artıyor

Pasif Kullanıcı

Hristiyansa tepki toplar, yahudiyse müslümanlar yapıldı der, lezbiyen ya da ateistse sosyal medyadaki tek konu olur, ama müslümansa kimsenin sikinde olmaz!

Fırat Sümbül

üzücü bir olay... malesef fakir fukara dünyanın neresinde olursa olsun ölümün hayırlısıyla bile denk gelemiyor...