Görüş Bildir
Haberler
Her Türk Kadının Bilmesi Gereken Moda Tüyoları! Bu Önerilerle Olduğunuzdan Daha İnce Görünebilirsiniz!

etiket Her Türk Kadının Bilmesi Gereken Moda Tüyoları! Bu Önerilerle Olduğunuzdan Daha İnce Görünebilirsiniz!

Türk kadının genel vücut tipine uygun moda tüyolarını derledik, bu öneriler sayesinde zaten güzel olan vücudunu modanın sihirli değneğiyle daha orantılı bir şekilde gösterebilirsin! 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

Malum Türk kadını çoğunlukla armut vücut tipine sahip;

Armut vücut tipi Türkiye'de ve Akdeniz kadınlarında görülen en yaygın vücut tipidir. Halk dilinde bu vücut tipi 'basenli' olarak tabir edilse de aslında elbiseler en çok bu beden tipine yakışır. 💖

Armut vücut tipinde olduğunu nasıl anlarsın?

Armut vücut tipinde olduğunu nasıl anlarsın?

Aldığın kot pantolon basenlerine tam oturmasına rağmen her seferinde bel bölgesi bol geliyorsa, belden oturmalı elbiseler seni daha kadınsı ve harika gösteriyorsa, kayık yakalar vücudunu daha orantılı gösteriyorsa evet sen armut vücut tipine sahipsin! İdeal armut tipi vücut ölçüsü göğüs: 88, bel: 67, kalça: 114. Tabii bu ideali, senin ölçülerin kilona göre daha farklı olabilir.

Kısaca armut tipine sahip olup olmadığını hesaplarken dikkat edeceğin tek şey; her zaman kalça ölçüsünün göğüs ölçüsüyle arasındaki farkın en az 20 cm'den fazla olması.

Gelelim tüyolara! Desenlerden kaçınmana gerek yok!

Gelelim tüyolara! Desenlerden kaçınmana gerek yok!

Sadece desenler konusunda bir iki tüyoya ihtiyacın var. Eğer desenler basen bölgesinde yoğunlukta olursa veya basen bölgesinde farklı renk veya desene geçiş olursa dikkatler oraya yönelir, bundan kaçınmak için tamamında aynı desen olan, kalçanın hemen altında genişleyen pileli elbiseler giyebilirsin. Bu seni olduğundan daha ince gösterecektir!

Renkleri doğru yerde kullan!

Renkleri doğru yerde kullan!

Şimdi de renklerle ilgili bir tüyo verelim. Vücudunda gizlemek istediğin yerlerde koyu, öne çıkarmak istediğin yerlerde açık renkleri kullanabilirsin. Basen bölgesinde kullanacağın koyu renkler, seni olduğundan daha ince gösterecektir!

Dikkati nereye çekmek istiyorsan orayı parlat!

Dikkati nereye çekmek istiyorsan orayı parlat!

Armut vücut tipinde detayların, parıltıların basen bölgesinin üzerinde olması gerekli, basen bölgesini gizlemek istediğimiz için o bölge sade tutulmalı. Bu ipucu sayesinde bir illüzyon yaratıp çok daha ince görünebilmen mümkün!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatkalı ceketler, bluzlar ve gömlekler kullanabilirsin!

Vatkalı ceketler, bluzlar ve gömlekler kullanabilirsin!

Vatka; omuz genişliği ve basen genişliğini dengeleyerek seni ideal vücut tipi olan kum saati görünümüne kavuşturacaktır!

İspanyol paça, yüksek bel pantolanlar tam senlik!

İspanyol paça, yüksek bel pantolanlar tam senlik!

Fakat düşük bel ve bol paça pantolonlardan kaçarak uzaklaşmalısın!

Kullandığın aksesuarlarla bakışları yukarı çek!

Kullandığın aksesuarlarla bakışları yukarı çek!

Aksesuar kullanımı bu vücut tipi için en önemli adımlardan biri. Tam bel bölgesinde kullanılabilecek kemerler sadece pantolonlarda değil elbiselerde, hırkalarda, eteklerde de kullanılabilir. Gösterişli küpeler, kolyeler, şapkalar, fularlar da bakışları yukarı çekerek daha ince görünmen için bir illüzyon yaratacaktır!

Makyajın da bir aksesuar olduğunu unutma!

Etkileyici bir göz makyajıyla veya sürdüğün kırmızı bir rujla da dikkati istediğin yere çekebilirsin!

Her şeyden önemlisi;

Kendini sev, vücudunu sev, kusurlarını sev... Bu sevgi seni tam da olmak istediğin gibi gösterecektir! Her insan düşünceleriyle, söyledikleriyle, görünüşüyle, tarzıyla biriciktir ve elbette herkes incecik olacak diye bir kural da yok! Nasıl olmak ve nasıl görünmek istiyorsan öyle ol, bu tüyoları kullanmak istersen de modanın sihirli dokunuşları sana yardımcı olacaktır! 🧚‍♀️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
37
22
9
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

her sitede bu tarz her galeride ispanyol paça giymem gerektiği söyleniyor ama giyince tam tersi uzun ince değil üstten sıkmış alttan bollaşmış komik duruyor ... Devamını Gör

Tıntın

Kıyafetler de olmayan bir şeyi göstermiyorlar sonuçta, o kadar da kasmaya gerek yok.

Putito patato

İçerik için o kadar uğraşmışsınız, görsellerde armut vucutlu tek bir kadın yok. Ne demişler, bir resim binlerce kelimeye değer.