Görüş Bildir
Haberler
Her Şeyi Geride Bırak Sadece Rahatlığa Odaklan: İç Çamaşırı Seçiminde Konforun 6 Önemi

Her Şeyi Geride Bırak Sadece Rahatlığa Odaklan: İç Çamaşırı Seçiminde Konforun 6 Önemi

Penti
28.09.2023 - 16:12

İç çamaşırları gün boyu bizimle! Bu yüzden de seçim yaparken tüm gün yokmuş gibi hissettirmesi gereken iç çamaşırını bulman için sana birkaç öneri verelim! 👙

1. Öncelikle bedeninin farkında ol ve hangi modelde rahat hissettiğini keşfet!

Sana uygun olmayan bir şeyin rahat olması da söz konusu olamaz! Her kıyafette beden önemli ama iç çamaşırlarında bu çook daha önemli.

2. Doğru iç çamaşırı, günlük aktiviteler sırasında seninle uyum içinde olur ve sanki hiç çamaşır giymiyormuş gibi hissettirir.

Hareket halindeyken içinde rahat olmadığın bir sütyen seninle uyum içinde olamaz çünkü aksine hiç çamaşır giymiyor gibi hissettirmesi gerekir!

3. İç çamaşırı seçiminde kıyafetlerini de göz önünde bulundurmalısın!

3. İç çamaşırı seçiminde kıyafetlerini de göz önünde bulundurmalısın!

Beyaz bir elbisenin altıdan görünen siyah sütyen birazcık keyfini kaçırabilir... Bu yüzden mutlaka kıyafetlerini gözden geçirip uygun iç çamaşırı renklerine göz önünde bulundur.

4. Hepimizin kişisel tercihleri farklı. Kendine en uygun modeli bulmalısın!

Toparlayıcı, dik tutma, push up ve daha nicesi... Kendine en uygun modeli bulduğun zaman ne kadar rahat ettiğini anlaman uzun sürmeyecek!

5. İç çamaşırları cilde doğrudan temas ettiği için tercihini seni en rahat hissettirenden yana kullanmalısın.

Seni içindeyken yeterince rahat hissettirmeyen iç çamaşırı dünyanın en güzel iç çamaşırı olsan ne olur? Rahatlığın birçok şeyden önemli olduğunu doğru iç çamaşırını bulduğunda anlayacaksın!

6. Son olarak, unutma ki doğru iç çamaşırı seni her zaman destekler!

'Destek için balen şart ya!' diye düşünenlerdensen yanılıyorsun! Çünkü sen henüz balen olmadan da destek veren iç çamaşırıyla tanışmamışsın!

Penti'de üzülmek yok çünkü çok model var!