Görüş Bildir
Haberler
Her Renkten Bir Resim Seç İnsanların Seni Neden Sevdiğini Söyleyelim!

etiket Her Renkten Bir Resim Seç İnsanların Seni Neden Sevdiğini Söyleyelim!

Bakalım hangi özelliğinle insanlara kendini sevdiriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Kırmızı bir fotoğraf seç.

3. Turuncu bir fotoğraf seç.

4. Sarı bir fotoğraf seç.

5. Yeşil bir fotoğraf seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mavi bir fotoğraf seç.

7. Mor bir fotoğraf seç.

8. Son olarak gökkuşağı renklerinin olduğu bu fotoğraflardan seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Temiz bir kalbin olduğu için!

Sen o kadar temiz kalpli bir insansın ki içindeki o temizlik resmen yüzüne yansımış. İnsanlara karşı içinde gram kötülük beslemeyen, herkesi gönülden seven bir yapın var. Bu da seni çok özel ve güzel kılıyor. Etrafındaki insanlar seninle birlikte olduğunda kendilerini huzurlu ve güvenli hissediyorlar. Çünkü senden onlara herhangi bir kötülüğün gelmeyeceğini biliyorlar ama buna rağmen etrafında sana karşı kötülük besleyen insanlar olduğunun farkındasın. Çünkü senin bu kadar iyi ve temiz kalpli bir insan olduğunu kaldıramıyorlar. Biliyorlar ki sen daha çok seviliyor ve sayılıyorsun. İçinde gram fesatlık yok. Bu da insanları rahatsız ediyor ama merak etme sen kalbini temiz tuttuğun sürece kimse sana zarar veremez. Duygularını da suistimal edemez. Temiz kalpli olduğun kadar zekisin de!

Zekana hayranlar çünkü!

Sen o kadar zeki bir insansın ki etrafındaki insanlar sana bazen hayran kalıyor. Bir ortamda her zaman en mantıklı şeyi sen söylüyor oluyorsun. İnsanlara  bu özelliğin sayesinde yön veriyorsun. Eğer onların canı bir şeye sıkkınsa veya  çözemedikleri bir problemleri varsa mutlaka sana danışırlar. Senin hem insanlığını hem de zekanı çok seviyorlar. Eğer o ortamda sen varsan kendilerini çok güvende hissederler. Samimi ve içten bir insan oluşun bir yana pratikliğine de hayranlar. Bundan dolayı insanlar seni yanında ister ve mutlu olurlar. Her şeyin en mantıklısını ve doğrusunu söylediğin tam da insanların imreneceği bir insan tipisin. Bu kadar iyi olma be!

Onları anladığını düşündükleri için!

Sen empati yapmasın çok iyi bilen bir insansın. Senin anlayışın çok az insanlarda bulunur. Anlayacağın özel ve nadir bulunan bir insansın. Çünkü etrafımızdaki çoğu insan empati duygusundan yoksundur. Sen öyle değilsin. Onları dinleyip nasıl hissettiklerini ve neyin iyi geleceğini çok iyi biliyorsun. Senin bu özelliğinin sebebi içinde kocaman bir sevgi beslementen kaynaklanıyor. O kadar güzel bir kalbin var ki bu seni çok özel yapıyor. Üzgün olan bir insana pozitif bir enerji vererek onları daha iyi hissettiriyorsun. Seni nasıl sevmesinler ki?

Dobra bir insan olduğun için!

Verdiğin cevaplara göre seni sevme nedenleri dobra bir insan olman! Genellikle açık sözlü, dobra insanlar sevilmez ama artık bu algı yavaş yavaş yıkılıyor. Senin dobralığın insanların hoşuna gidiyor. Sempatik bir dobralığın var çünkü. Kötü niyetli olmayan, içi temiz bir insansın. Kesinlikle senin açık sözlü biri olman insanları kırmıyor. Tam tersi bu zamana kadar dilinle insanları çok az kırmışsındır. Kırdığın insanlarından özür dilemek senin için külfet değil. Haksızlığa gelemeyen bir insansın ve haksızlık karşısında gözünü yumup, ağzını açtığın için insanlar seni seviyor. Nerede bir haksızlığa uğramış insan var sen onun yanındasın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1102
515
265
85
37
34
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
osman ide

Onedio sen de olmasan kendimi kötü hissederim valla. bir annem bir de sen beni bir melek olarak görüyosunuz:D

burcucuk

Temiz bir kalbin olduğu için! Ne gelirse başıma bundan geldi zaten :/

Çiğdem Pala

Zekana hayranlar çünkü