Görüş Bildir
Haberler
Hepsiburada'nın Premium İndirim Günleri’nde Kaçırılmayacak 10 Ürün

etiket Hepsiburada'nın Premium İndirim Günleri’nde Kaçırılmayacak 10 Ürün

hepsiburada
20.07.2023 - 21:15

Hepsiburada Premium 1.yılına özel müthiş fırsatlarla dolu bir kampanya başlattı. Premium İndirim Günleri'nde herkese göre ürünler var. Oyuncaklardan çantalara, aynalardan takım elbiselere aradığınız her ürün Hepsiburada Premium İndirim Günleri'nde! 

Premium İndirim Günleri'nde indirime giren tüm ürünler için buraya tıklayabilirsiniz.

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.' 

'Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.'

1. Madame Coco Denney Yatak Örtüsü

1. Madame Coco Denney Yatak Örtüsü

Madame Coco'nun şık bu yatak örtüsü Premium İndirim Günleri'nde indirime girenler arasında. Evinize şık bir dokunuş için bu yatak örtüsü şart. Tek kişilik bu örtü ile odanızın havası değişecek.

Kaliteli ürün, kargo da iyiydi. Teşekkür ederim.

Bu ürüne ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Hepsiburada Premium ile Bedava kargo, Blutv üyeliği, %3 Hepsipara ve daha birçok ayrıcalığı yakalayabileceğini biliyor muydun? Üstelik ilk ay sadece 1 TL. Üyelik detayları için buraya tıklayın.

2. iPhone 13

2. iPhone 13

128 GB iPhone 13 Premium İndirim Günleri'nin en sevilen indirimlerinden. Dayanıklı tasarımı ve süper parlak ekranı ile iPhone 13 sahibi olmak isteyenler bu indirimli halini kaçırmasın. Uzun pil ömrüyle hep yanınızda olacak iPhone 13'ü hemen sepete atın!

Şarjı oldukça iyi gidiyor. Telefon çok hızlı. Görüntü kamera süper. Yeşil rengi çok beğenerek aldım. Daha önce iPhone kullanmamıştım farkı daha iyi anladım. Tek negatif durum Apple güncellenmesi çok sık oluyor, 15'i yeni yüklemiştim peşimden 16 geldi.

Bu ürünü kaçırmamak için tıklayabilirsiniz.

3. Barbie'nin Rüya Evi

3. Barbie'nin Rüya Evi

Barbie seven çocuklarınız için ideal bir hediye arıyorsanız Barbie'nin Rüya Evi tam aradığınız ürün. Çocuğunuz bu oyuncağa bayılacak. Hazır Hepsiburada Premium'un 1.yaşına özel müthiş indirimler varken bu oyuncağı kaçırmayın.

Ürün çok çok güzel, beklediğimden daha güzel. Kızımla birlikte sıkılmadan oynuyoruz. Diğer rüya evine göre daha eğlenceli. Kargo çok hızlı ve sorunsuz geldi, teşekkürler Hepsiburada❤️

Barbie evini indirimli fiyatıyla satın almak için tıklayın.

4. Emsan Tosca Midi Tencere Seti

4. Emsan Tosca Midi Tencere Seti

Üçlü set halinde gelen bu tencereler  mutfağınıza çok yakışacak. Bu tencere setinin içinde 14 cm sosluk, 14 cm mini sahan ve 14 cm mini tencere bulunuyor. Emaye bu tencere seti bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Kolayca temizleyebileceğiniz bu tencerelerde sıcak veya soğuk her türlü gıdayı saklamak mümkün.

Bu ürünü incelemek için tıklayabilirsiniz.

Hepsiburada Premium ile Bedava kargo, Blutv üyeliği, %3 Hepsipara ve daha birçok ayrıcalığı yakalayabileceğini biliyor muydun? Üstelik ilk ay sadece 1 TL. Üyelik detayları için buraya tıklayın.

5. Effe Yapı Dekor Boy Aynası

5. Effe Yapı Dekor Boy Aynası

Evinize ferahlık katacak bu ayna 180x50 cm boyutlarında. Metal çerçevesi ile çok şık duran bu ayna her evde olması gerekenlerden. Evinizin girişine veya odalarınıza koyabileceğiniz bu ayna modern bir görünüme sahip.

Güzel bi ayna. Kalitesi büyüklüğü şahane. Sarıp sarmalayıp getirdiler. Getiren arkadaş elime ulaşacağı gün arayıp bilgilendirdi. Memnumum.

Bu ürün için tıklayabilirsiniz.

6. Kumtel Fastfryer XXL

6. Kumtel Fastfryer XXL

Az yağlı veya yağsız yemek isteyenlerin evlerinde mutlaka yer verdiği airfryerlar Premium İndirim Günleri'nde indirime girenler arasında. Kumtel'in Fastfryer XXL modeli ile evinizde hem sağlıklı hem lezzetli yemekler yapabileceksiniz. 8.5 litrelik kapasitesi ile çok kullanışlı bu ürünü indirimler bitmeden hemen alın!

Düşündüğümden daha güzel, çok beğendim. Diğer markalara göre fiyatı uygun, kalitesi de güzel. Sadece biraz fazla büyük, yer kaplıyor. Bunu göz önünde bulundurarak almalısınız, onun dışında her şeyi ile güzel. Teşekkürler. 💐

Bu ürünü kaçırmamak için tıklayabilirsiniz.

7. Pierre Cardin Kol Çantası

7. Pierre Cardin Kol Çantası

Pierre Cardin'in klasik modellerinden olan bu kol çantası çok şık bir model. Pierre Cardin'in bu çantasının çıkarılabilir askısı bulunuyor. İçinde fermuarlı ve fermuarsız iç cebi bulunan bu çantanın saklama kılıfı da var. İndirimli fiyatıyla bu çantayı kaçırmayın.

Bu ürünü indirim bitmeden almak için tıklayın.

8. ALTINYILDIZ CLASSICS Takım Elbise

8. ALTINYILDIZ CLASSICS Takım Elbise

Normal kesim bu takım elbise erkeklerin gardrobunda mutlaka olması gerekenlerden. Klasik kesimiyle herkesin çok beğeneceği Altınyıldız takım elbise indirimli fiyatıyla Premium İndirim Günleri'nde hemen sepete atılması gerekenlerden.

Esnek olmasına aldanmayın, kumaş esnek ama astar esnemediği için cekette hiçbir anlam ifade etmiyor elastan. Pantolon çok rahat. Kumaş ve dikiş güzel. Bence tek eksik esnemeyen astar.

Bu ürünü incelemek için tıklayabilirsiniz.

9. The Purest Solutions Aydınlatıcı ve Ton Eşitleyici Cilt Bakım Serumu

9. The Purest Solutions Aydınlatıcı ve Ton Eşitleyici Cilt Bakım Serumu

Cildine iyi bakmak isteyenlerin en beğendiği serumlardan olan The Purest Solutions C vitamini de indirime girenlerden. Cildi yenileyen ve besleyen bu serum ile cildiniz tam istediğiniz gibi olacak.

Purest C vitaminini merikkeskin tavsiyesiyle aldım. Cildi nasıl bu kadar pürüzsüz herhalde efektten diye kendimi avuttuğumu bu C vitamini sayesinde öğrendim. Cildim resmen bebek gibi gece uyguluyorum, sabah yüzüme dokunmaya doyamıyorum. Ama yanında tester göndermişler ya bir denedim ona da aşık oldum. Göz altı ve gözenek için yeni sipariş verdim umarım tester göndermezler. Çünkü onları da alırım diye korkuyorum :))

Bu ürünü hemen almak için tıklayın.

Hepsiburada Premium ile Bedava kargo, Blutv üyeliği, %3 Hepsipara ve daha birçok ayrıcalığı yakalayabileceğini biliyor muydun? Üstelik ilk ay sadece 1 TL. Üyelik detayları için buraya tıklayın.

10. Braun MGK 5045 Max Serisi Erkek Bakım Kiti

10. Braun MGK 5045 Max Serisi Erkek Bakım Kiti

Kablosuz kullanabileceğiniz bu bakım kiti ile saç ve sakalınız tam istediğiniz gibi olacak. Sakalınızı detaylı düzenlemek ve saçınızın hassas kesebilmek için bu ürün şart. %100 su geçirmez özellikli Braun bakım kitini kolayca temizlemek mümkün.

100. yıl tasarımlı kutusu çok hoş, çok sağlam, seyahate uygun tasarlanmış. Ana gövde ve başlıkların mat siyah oluşu da çok güzel. Başlıklar uzun yıllar dayanacak kalitede. Ürünün en güzel tarafı şarjı bitse bile kablosuyla elektrikteyken de çalışıyor. Ayrıca aynı zamanda şarj da oluyor. Bu ürün duşta da kullanılabilseydi 5 yıldız olacaktı. Sadece başlıklar ve gövdenin ucu yıkanabiliyor. Tek eksiği bu.

Bu ürünü hemen sepete atmak için tıklayın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
0
0
0
0