Görüş Bildir
Haberler
Hepsi Farklı Yerlerde! İşte Burçların Zevkten Dört Köşe Eden Hassas 'G' Noktaları!

Hepsi Farklı Yerlerde! İşte Burçların Zevkten Dört Köşe Eden Hassas 'G' Noktaları!

Hangi burcun hangi yeri en hassas noktası merak ediyor musunuz? Öyleyse arkanıza yaslanın, kısa bir yolculuğa çıkıyoruz! 💋

1. Koç burcu

1. Koç burcu

Yaratıcı, tutkulu ve sıcaktır yatakta Koç burcu. Zayıf noktaları ise başıdır. Saçlarına masaj yapılmasından, gözlerinin kapalı olmasından ve tutkulu bir şekilde öpülmekten çok hoşlanır. İşte o zaman Mars'ın tüm erotik gücü onunla birlikte olur!

2. Boğa burcu

2. Boğa burcu

Gerçek aşka teslim olan Boğalar, boynundan öpülmeye ve okşanmaya dayanamazlar! Aşkın gezegeni Venüs tarafından yönetilen Boğa burcunun cildi çok hassastır. Ön sevişme olmazsa olmazdır!

3. İkizler burcu

3. İkizler burcu

Hassas ve asil burcumuz İkizler'in zayıf noktası elleri, kolları ve omuzlarıdır. Yorulmak nedir bilmeyen İkizler burcu, diğer burçlara göre daha fazla efor sarf edebilirler. Dirsek ve bileklerinin öpülmesine ve okşanmasına dayanamazlar!

4. Yengeç bucru

4. Yengeç bucru

Sezgileri yüksek Yengeç burcu, karnının kenarlarına ve boynuna dokunulmasından çok hoşlanır. Bu bölgelere güzel kokulu kremlerle masaj yapılırsa ve tutkuyla öpülürse zirvelere çıkar!

5. Aslan burcu

5. Aslan burcu

Son derece talepkar ve hassas noktalarını ortaya çıkarması zor bir burçtur Aslan burcu. Mücadele etmek gerekebilir yani. Kalbinin ve belinin üst taraflarında ve etrafında dolaşabilirsiniz. Acele edilmesinden hiç hoşlanmaz. Fantezilerini keşfetmek için dudakları kullanmak önemli!

6. Başak burcu

6. Başak burcu

Mükemmel birer aşık olan Başakların karın ve kasık bölgeleri hassas noktalarıdır. Göbek ve çevresinin öpülmesinden çok hoşlanır. Zevkin doruklarına bu küçük dokunuşlarla çıkabilirler!

7. Terazi burcu

7. Terazi burcu

Rutine ve monotona eğilimli olan Terazi burçlarının hassas noktalarını bulursanız eğer bu olayı tersine çevirebilirsiniz! Biz de size hemen söyleyelim: Belinden boğazına kadar olan bölge hassas noktalarıdır!

8. Akrep burcu

8. Akrep burcu

Gelelim burçların en seksi olanına! Cinsellik onlar için oldukça önemlidir, bunu hepimiz biliyoruz. Tutkuludurlar ve yoğun yaşarlar cinselliği. Onların hassas noktaları cinsel organlarıdır. Gizemleri ise beklemektir ve teşvik edilmeye değil, keşfedilmeye ihtiyacı vardır!

9. Yay burcu

9. Yay burcu

Ateşli, tutkulu, sıradışı... Uyluk bölgesi onun hassas noktasıdır, uyarıldığında zirveye çıkabilirler. Erotizmin merkezi olan Yay burçları, Jüpiter tarafından yönetilirler. Sevgi dolu yaklaşırsanız, karşılığını alırsınız!

10. Oğlak burcu

10. Oğlak burcu

İhtiyatlı ancak tutkulu bir aşık olan Oğlak burçları aldatmaya en çok meyilli olan burçtur. Yatakta ona zevk veren hassas noktası baldırlarıdır. Buraya masaj yapıldığında kendinden geçer diyebiliriz hatta!

11. Kova burcu

11. Kova burcu

Yeni tecrübelere her zaman açık ve limitsiz zevk alan Kovaların hassas noktaları bacaklarıdır. Uyarıldıklarında yapamayacakları şey yoktur. Sevgi dolu olan Kova burçlarını yatakta bambaşka görebilirsiniz!

12. Balık burcu

12. Balık burcu

Duygusallıklarıyla ünlü Balıklar yatakta bazen yumuşaktır bazen de tam tersi! Zevk ve şehvet doludurlar, ayakları en hassas noktalarıdır. Masaj yapıldığında çılgına dönebilirler bile...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
92
50
38
32
28
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
izmokrasi

her burca bir yer uydur, al sana içerik :D benim g noktam da omurilik soğanı.

Faruk Naçar

Bu iyiydi :)

SHADOW SHADOW

hassiktiiiirrr.

Ne demek oğlak aldatmaya en yatkın burçtur ya gerçek mi bu sinirlerim bozuldu biri gerçek değil desin

Faruk Naçar

Gerçek Değil.