Görüş Bildir
Haberler
Hemşire Ömür Erez'i Öldüren Katilin İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Hemşire Ömür Erez'i Öldüren Katilin İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Kartal'da aile sağlığı merkezinde hemşire Ömür Erez'i tabancayla vurarak öldüren Rahmi Uygun yakalandıktan sonra verdiği ilk ifadesinde 'İnternet üzerinden 2 yıl önce tanışmıştık. Bir yıl önce ayrıldık. Ona borç para vermiştim. Geri isteyince vermek istemedi. Kendimi kaybettim' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şüpheli Rahmi Uygun polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Bağcılar'da bir kafede çay içerken yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Rahmi Uygun'un emniyetteki ilk ifadesinde, hemşire Ömür Erez ile iki yıl önce internet üzerinden tanıştıklarını ve bir yıl önce de ayrıldıklarını söylediği öğrenildi.

Sorgusunda, ayrılmadan önceki dönemde Ömür Erez'e bir miktar borç para verdiğini, geri istediğinde de parasını alamadığını iddia eden Rahmi Uygun'un, arkadaşı Musa T. ile kiraladığı otomobille İstanbul'a geldiğini ve cinayeti bu nedenle işlediğini anlattığı kaydedildi.

Cinayet Büro Amirliğinde sorgusu devam eden şüphelinin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, hemşire Ömür Erez'in hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma başlattı.

Yapılan ilk araştırma sonuçlarını aktaran Anadolu Ajansı'na göre Ömür Erez'in Kartal 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde hemşire olarak görev yaptığı, iki defa evlenip boşandığı, son boşandığı eşiyle ilgili de 2019 ve 2020 yıllarında 'kasten yaralama' ve 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçlarından şikayette bulunduğu ancak şüpheli Rahmi Uygun ile ilgili herhangi bir müracaatı olmadığı belirlendi.

Şüpheli Rahmi Uygun'un Aile Sağlığı Merkezine Musa T. adına kiralanmış 34 ANE 561 plakalı araçla giderek olayı gerçekleştirdiği, daha sonra aynı araçla olay yerinden birlikte firar ettikleri tespit edildi.

"Bu Konyalı beni öldürecek, gel beni kurtar"

"Bu Konyalı beni öldürecek, gel beni kurtar"

Öte yandan, olayla ilgili M.K ve N.I.H adlı kişilerin tanık olarak alınan beyanlarında, Ömür Erez’in Konya’da ikamet eden şüpheli ile iki yıl önce sosyal medya üzerinden tanıştığı, yaklaşık bir yıl görüştüğü, bu süre zarfında Konya'ya birkaç kez gidip geldiği ancak daha sonra ayrıldıklarını anlattıkları belirtildi.

Tanık beyanlarına göre şüpheli Rahmi Uygun'un bu ayrılığın ardından Ömür Erez'i sık sık rahatsız ettiği, aralarında çıkan bir tartışmadan dolayı dün Konya'dan İstanbul'a geldiği, Erez'in olaydan önce de tanık M.K'yı arayarak, 'Bu Konyalı beni öldürecek, gel beni kurtar' şeklinde konuşma yaptığı bilgisi edinildi.

Olay yerinde yapılan incelemede, 5 adet kovan ile 1 çekirdek bulunduğu, şüpheli Rahmi Uygun'un yakalandığında üzerinde olayda kullanıldığı değerlendirilen ruhsatsız silah ele geçirildiği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
14
5
3
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bak hele kansiz pezevenge! Borc vermis de alamamis da! Kadin olup gitti ya kendini savunamayacak ya, sikimsonik yalanlar uzerinden kendini aklayacak o tasak ... Devamını Gör

İkta Solork

Yahu siktir etsene yalanı farzet gerçek olsun borç para verdi de alamadı aklar mi yaptığını? Algı oluşuyor eğer gerçekse haklı diye düşünenler çıkar bak bura... Devamını Gör

kelebek_

ölen öldü nasıl olsa kendini savunamayacak at yalanı sikeyim inananı

emre

sikin!