Görüş Bildir
Haberler
HDP'li Hezer'in Dokunulmazlık Fezlekesi Meclis'te

etiket HDP'li Hezer'in Dokunulmazlık Fezlekesi Meclis'te

Ankara'da 17 Şubat'taki saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın taziyesine giden HDP'li Tuğba Hezer hakkındaki fezleke Başbakanlık’tan TBMM’ye gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Van Milletvekili Hezer, 17 Şubat'ta Ankara'da gerçekleştirilen ve 29 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren Abdulbaki Sömer için kurulan taziye yerini ziyaret etmişti. Hezer'in bu hareketi siyasiler arasında oldukça tepki çekmişti.

Bunun üzerine Van Cumhuriyet Başsavcılığınca 'terör örgütünün propagandasını yapmak' ve 'suçu ve suçluyu övmek' suçlarından Hezer hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Fezleke hazırlayan başsavcılık, şüphelinin, üzerine atılı suçların yasal unsurlarının oluştuğu gerekçesiyle Anayasa'nın 83. maddesine istinaden, 'dokunulmazlığının kaldırılması' talebinde bulunmuştu. 

Adalet Bakanlığı'na gönderilen fezleke bugün de Başbakanlığa gönderilmişti.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
325
47
26
7
4
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cthulhu

Şahıs hapse girer, 10 yıl sonra yeni bir Muhafazakar Hükümet gelir, saçılım süreci diye birşey ortaya atar, bu zatı da dışarı saçar. Cezaevi kapısında halayl... Devamını Gör

Alekta Movik

Yasalar değişmeli. Direk yada dolaylı terörün T siyle muhatap olana en ağır ceza verilmeli. Amerika'da El-Kaide çadırına taziyeye git bakalım ne yapıyorlar ... Devamını Gör

Non Serviam

kaldırın şu OROSPU ÇOCUĞUNUN dokunulmazlığını