Görüş Bildir
Haberler
Hazır Ol, Çocukluğuna İniyoruz! Küçüklükte Bu Tuhaf ve Eğlenceli Şeylerden Kaç Tanesini Yaptın?

etiket Hazır Ol, Çocukluğuna İniyoruz! Küçüklükte Bu Tuhaf ve Eğlenceli Şeylerden Kaç Tanesini Yaptın?

oinkal
06.04.2018 - 14:37

Evet, ilk önce omuzlarını hafif silkele ve rahatla... Yavaşça arkana yaslan, çünkü çocukluğuna iniyoruz. Hepimiz çocukken tuhaf şeyler yaptık, yaparken de bazen keyif bazen de tanımlayamadığımız duyguları tattık. Peki, sana çocuklukta yaptığımız tuhaf şeylerden hangilerini yaptın diye sorsak, sonucunda da sana nasıl bir çocukluk geçirdiğini söylesek, hoş olmaz mı?

Olur olur, çocukluk ve tuhaf şeyler olur da bir test güzel olmaz mı??? Başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi gözlerini kapatma ve ekrana kilitlen... Çünkü çocukluğuna iniyoruz!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayatın magnum ve bilgisayar oyunuyla geçmiş!

Haydaaa, sen çocukluğunda dışarı hiç çıkmadın mı? Hayat sana yaz buz değil de hep Magnum mu sundu? Tamam, bize göre mantıklı ve zeki bir çocuk olabilirsin ama hiç mi kanın kaynamadı canım?

Komşudan su içen çocuk sensin!

Çocukluğun güzel geçmiş, belli sokaklara çıkıp, oyunlar oynamış. Saçma sapan şeyler yapıp, tadında bırakmışsın. İyi ki tadında bırakmışsın, daha fazlasını yapanların durumu pek iyi değil... :D

Ezandan önce eve girmeyen, amansız sokak hastasısın!

Sen ev mi sokak mı denildiğinde 9 yaşında sokaklar benim edebiyatı yapıp, pantolonunu aldığın ilk gün yırtmışsın. Yırtmadım deme, pantolon olmaz, patlayan ayakkabı olur, o da olmadı kafanı falan patlatmışsındır. Biz de patlattık kimi kandırıyorsun! =)))

Sokakları 9 yaşında öğrenen mini serseri çıktın!

Sen sokaklarda takılmış, tuhaflık denildiğinde mahalledeki tüm çocukların aklına gelen birisin, öyle kafadan soğuk sular dökülmesi falan sana vız gelir tırıs gider. Çocukluğunu gerçekten güzel geçirmişsin. KISKANILIYORSUN!!!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1026
586
521
125
66
48
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serkan

bazılarını hala yapıyorum :)

Han

Sokaklarda büyümüşüz, şimdiki çocuklara bunlar çok tuhaf gelebilir. Parmak derisine iğne sokmak çok ilginç bir çalışma, neden yaptık acaba.

Pasif Kullanıcı

uğraşacak bişey olmadığından ne icatlar çıkarmışız.p ..

Melisa Melisa

nerdeyse hepsini yaptim. simdiki ergenlere sorsan bi tanesini bile yapmamistir. makyaj sevgili sorunlari vardir. moruk moruk aq diyip tesbihle gezen kezbanla... Devamını Gör