Görüş Bildir
Haberler
Hazır Ofis Mikrofis

Hazır Ofis Mikrofis

TheAranan
27.08.2016 - 01:24

Hazır Ofis Nedir ? Ne İşe Yarar

Hazır ofis , sizi yeni bir ofis kurulumundaki tüm uğraştırıcı işlerden kurtararak işinizin başına davet ediyor. Kira, tadilat, elektrik, su, internet, ofis gereçleri, temizlik gibi zahmetlere girmeden ve bu maliyetleri düşünmeden gerekli tüm imkanlar önceden ayarlanarak çalışma ortamınız hazır hale getiriliyor.

Hazır ofis kiralama Telefonlara firma isminizle yanıt verilen sekreterlik hizmeti, resepsiyon ve danışma hizmeti, posta ve kargo takip hizmeti, cafe hizmeti gibi tüm alternatif hizmetler profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştiriliyor. Zamandan tasarruf ettiğiniz bu süreçte sizin yapmanız gereken ise bilgisayarınızı almak ve çalışmaya başlamak. Klasik Ofis Çözümü Hazır Ofis Çözümü

Kira

Uzun dönemli kontrat

İster 1 ay ister 1 yıl

Prestijli bir adreste ofis sahibi olmak artık bu kadar kolay. Tek yapmanız gereken bizleri aramak ve sizin için uygun olan esnek kontrat şartlarından birini seçmek. Hazır ofis kiralayın, kira kontratı, stopaj, aidat, internet, su, elektrik, ısınma, soğutma, mobilya dekorasyon, temizlik, çay, kahve gibi sabit giderlerin tamamından kurtularak sadece işinize odaklanmanız.

için size Hazır Ofis çözümleri mizi sunuyoruz.

Esnek kontrat süreleri ile prestijli bir adreste modern mobilyalarla döşenmiş, tüm ofis araçları ile donatılmış bir yerde çalışırken bütçenizi ofise değil yatırımlarınızda kullanın.

Hazır ofis hizmetinin yukarıda gördüğünüz ve daha bir çok avantajı öğrenmek için hemen Mikrofis ile iletişime geçin!

Kaynak: http://www.mikrofis.com/hizmetlerimiz...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın