Görüş Bildir
Haberler
Hayatından Çıkarmak İstediğin Ünlüye Göre Nasıl Bir İnsansın?

etiket Hayatından Çıkarmak İstediğin Ünlüye Göre Nasıl Bir İnsansın?

Aburoski
24.10.2018 - 17:38

Biraz seni zorlayabiliriz zaten biz de bunun için varız. Hadi bakalım hayatında istemediğin ünlüyü seç, seni sana anlatalım! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eğlenceli ve kendine güvenen birisin!

Seçtiğin ünlülere göre sen eğlenmeyi seven ve kendisine aşırı derecede güvenen bir insansın. Eğlenmek senin hayatın için oldukça önemli. En ufak şeyden kendine eğlence çıkarabiliyorsun. Senin yanında olan insanların yüzü asla asık olmaz. Sen adeta onların neşe kaynağısın. Cidden insan senin yanında yaşlanmaz. E tabii bu kadar eğlenceli olsan da seni de üzen olaylar yaşıyorsun hayatında ama bu yaşananların üstesinden öyle kolay geliyor ki insanlar hayret ediyor. İnsanları üzmek ya da üzülmek istemiyorsun. İyi niyetli bir kalbe sahipsin. 

Aynı zamanda da kendine güvenen birisin. Başaramayacağın hiçbir şey neredeyse yok. Arkadaşlarının. da en çok hoşuna giden huyun bu. Onlara bu eğlenceli ve güçlü yapınla örnek oluyorsun. Sen hep böyle kal.

Rahat ve zeki birisin!

Seçtiğin ünlülere göre sen rahatlığı seven bir insansın. Bu gerek kıyafet gerekse yaşam tarzı açısından böyle. Seni insanların boğmasına ya da seni engellemesine asla izin vermezsin. Senin hayatında böyle bir şey yok! Hayatına girecek insanların da böyle olmasını istiyorsun ve bekliyorsun. 

Aynı zamanda kesinlikle akıl küpü bir insansın. Akıllı olmanın yanında da uyanıksın! Zekanı her alanda kullanmaktan çekinmiyorsun. Sana insanlar ağızları açık bir şekilde bakıyor. Uyanıklık mevzusuna gelince de bunu kesinlikle kötü anlamda düşünme. Şöyle ki, sen etrafında olan her şeye hakim bir insansın ne var ne yok bilmek istiyorsun. Bu nedenle uyanıksın dedik. her zaman kendi olan bir insan olabilirsin fakat kendini kolay kolay başkalarına açmıyorsun. Aslında içini doğru düzgün okuyan kimse de yok. Zaten insanlara karşı çok fazla her şeyinle içini açmayı da doğru bulmuyorsun. Hayatını bu şekilde çizmişsin ve senin için iyi de olmuş.

İçi dışı bir birisin!

Seçtiğin ünlülere göre her zaman kendi olmayı başarmış bir insansın. Sen nasılsan her girdiğin ortamda öylesin. Ortamına göre hareket etmez, kendi olan bir insansın. Oyunculuk nedir bilmez, düz bir insansın. Arkadaşların arasında da bu huyun seviliyor. Onlarla eğlenceli saatler geçirmek şu hayatta en zevk aldığın anlardan...

Aynı zamanda da başka insanların düşüncelerini, doğruluğu sana net gelmediği sürece kabul etmiyorsun. Yani karşındaki insanın düşüncelerini kabul etmen için iyi bir delile ihtiyacın var. Aksi halde umurunda olmaz. Aynı zamanda kendi düşüncelerine de elbette çok değer veriyorsun. Pratik ve zor durumlarda da soğukkanlı davranabilen bir insansın.

Sınırların olmasından rahatsız olan bir insansın!

Seçtiğin ünlülere göre sen hayatta genel olarak sınırların, yasaklamaların olmasından rahatsızsın. Hayatı biraz daha rahat yaşayan birisin. Tüm bunların yanında herkes tarafından sevilmek ve sayılmak isteyen bir yapın var. Bu özelliğinden zaman zaman da nefret ediyorsun. Aynı zamanda göründüğün gibi bir insan değilsin. Sen göründüğünden daha fazlası ve çok katmanlı bir insansın. Senin hayatındaki insanlar her geçen gün senin farklı bir yönünü görüyor. Seni öyle 2-3 görüşmeye kesinlikle tanıyamazlar. Her gün farklı bir yönünle karşılaşıyorlar. 

Ayrıca çok fazla potansiyeli olan bir insansın ve bu potansiyelini pek kullanmıyorsun çünkü farkında değilsin. Bir an önce bu potansiyelinin farkına varmalı buna göre hayatını şekillendirmelisin.

Beğenilmeyi seven birisin!

Seçtiğin ünlülere göre insanların seni beğenmesine, seninle ilgili güzel yorumlar yapmasına da ihtiyaç duyuyorsun çünkü bu seni bir süre motive ediyor. Elbette ki kendini bu yorumlara göre şekillendirmiyorsun. Kendini de şöyle bir süzüyorsun. Senin gibi kendisini eleştirebilen insan bulmak artık ne yazık ki zor.

Aynı zamanda önyargılı ve başkaları hakkında konuşan insanlardan da hiç etmediğin kadar nefret ediyorsun. Bu insanlar senin resmen mideni bulandırıyor. Elbette ki her insan gibi senin de zayıf yönlerin var. Bu zayıflıkların senin hayatını zora sokacak kadar güçlü zayıflıklar değil. Bunların farkında olduğun için müdahale edebiliyorsun ve hiç yokmuş gibi davranabiliyorsun.

Başarıyı seven ve kendini çok iyi tanıyan birisin!

Seçtiğin ünlülere göre senin kişisel özelliğin başarıya karşı olan tutkun! Kesinlikle başarmak seni motive eden bir şey. Hayallerine ulaşmak, planlarını gerçekleştirmek seni huzura erdiren şeylerden birkaçı. Hayatında önemli bir yeri var başarının. Bu başarıya karşı olan takıntın etrafındaki insanlarını motive ediyor. Hem sen hem onlar birlikte motive oluyorsunuz. Etrafına negatiflikten ziyade pozitif bir enerji saçıyorsun. 

Aynı zamanda kesinlikle kendini çok iyi tanıyan bir insansın. Neyi isteyip istemediğini biliyorsun. Ayrıca disiplinli görünmek de senin için dışarıya karşı imajın için çok önemli. Belki de çok sert görünüyorsun fakat işin aslı öyle değil. Sen içerisinde yaraları olan sadece dışarıya karşı güçlü görünmek isteyen birisin. Senin içinde aslında melek yatıyor melek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
386
140
90
35
18
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selenay şen

ilk beşte çok zorlandim amk hepsi birbirinden beter

Fatih Öztürk

Rahat ve zeki birisin!

Otto500206

Canan Karatayı atacaklar benle karşılaşmasınlar...